Kampreferat: Vigra - ÅVK

Det så lenge ut til at A-laget skulle innkassere enda en trepoenger, men ÅVK utlignet på overtid, og Vigra måtte nøye seg med poengdeling.

Startellever: Erlend - Preben - Ole K - Stig R - Hans-Martin - Anders - Magnus T - Svend - Adrian - Kim - Simon

Byttet inn: Bastian og Marius

Ubenyttede reserver: Michael, Khalid, Kjell-André, Idar, Sander

Etter 1-4 seier mot Ellingsøy var det et mannskap med god selvtillit som trasket ut på kunstgresset på Rota. Det var kanskje flere som tenkte at vi også burde vinne denne kampen uten store problemer. Om det var dette som førte til at vi ikke presterte i starten av denne kampen, eller at ÅVK var bedre enn vi forventet, er ikke godt å si. I starten var det i alle fall ÅVK som var det beste laget.

I første omgang bruker vi lang tid på å komme inn i kampen, men etter hvert begynner vi å produsere sjanser. Også denne gang får vi et annullert mål. Bastian, som nylig har blitt byttet inn, spilles gjennom på høyre side, før han legger inn til Simon som kan sette ballen i det åpne målet. Dessverre har linjemannen løftet flagget og dommeren blåser for offside. Vi får håpe linjemannen gjorde en god jobb i denne situasjonen. 

Mot slutten av omgangen er vi mye mer med enn i starten. Begge lag produserer noen halvsjanser, men vi går til pause på stillingen 0-0.

I andre omgang klarer vi å heve oss et par hakk. Vi kommer til flere store sjanser, men klarer kun å sette én av disse. Vi er veldig nærme når Kim spiller på tvers av mål til Bastian, som setter ballen i tverrliggeren. Ballen spretter ned mot mållinjen og de fleste Vigraspillerne mener nok at denne ballen har vært i mål, men linjemannen er ikke enig.

Målet vårt kommer ca. halvveis ut i omgangen. ÅVK mister ballen på vei fremover. Enten Anders eller Svend vinner ballen og sentrer til Magnus. Magnus sender ballen videre på 1 touch til Simon, som igjen spiller Kim gjennom på få touch. Fra skrå vinkel setter Kim ballen i stolpen, men Bastian er på rett sted og setter returen i mål. Et flott angrep.

Vi har egentlig god kontroll bakover, og de fleste tenker nok at dette går riktig vei når vi går inn i overtiden. Vi ligger kanskje litt for lavt, og det er dårlig press på ballfører når ÅVK får sin utligning. En høy ball slås inn i feltet, og vår midstopper snubler litt, slik at ÅVK-spilleren får tatt ned ballen, og skyter via keeper og i mål. Erlend er nær å redde her, men til stor frutrasjon for hjemmelaget så har vi ikke marginene på vår side i sluttminuttene. Det ender 1-1.

Prestasjonsmessig var dette et hakk ned fra kampen mot Ellingsøy. Vi må legge ned en bedre innsats dersom vi ønsker å ta poeng borte mot Giske, torsdag 24. august klokken 18.30.

Takk for kampen, og lykke til videre ÅVK.

Følg oss på twitter

Følg oss på Facebook


Siden 2009 har tusenvis av frivillige lag og foreninger fått millioner av kroner direkte fra Norsk Tippings kunder gjennom Grasrotandelen. Vi trenger din støtte til vårt arbeid i lokalmiljøet for barn og unge!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift