41 Våg-trenere deltok på Barnefotballkvelden

Det var stinn brakke i peisestua på Karuss da Agder fotbalkrets ved Ole Christian Bjerke holdt kurs for Våg FKs barnetrenere tirsdag 15. august.

Agder Fotballkrets' trenerutvikler, Tor Henning Hamre, og kursholder Ole Christian Bjerke (med ryggen til) var strålende fornøyd med det massive oppmøte av trenere som ville gjennomføre Barnefotballkvelden.

-Jeg si at det var en god opplevelse å holde kurs for klubben, der mange gode innspill, interesserte deltakere og god stemning ga inntrykk av at Våg FK er en bra klubb å være i, uttalte kursleder Bjerke etter endt samling.

De tilstedeværende trenerne uttrykte også stor tilfredshet med kursinnhold og gjennomføring, og fant både øvelser, informasjon og diskusjoner veldig relevant i forhold til sin hverdag som barnetrener i Våg FK.

En stor takk også til spillerne på Våg G12-3 og G12-5 som begge lag positivt stilte opp som objekter under praksisøkta ute på feltet mellom kl. 18-19.

Barnefotballkvelden er et ledd i klubbens videre satsning på trenerukursing- og utdanning for våre barne- og ungdomstrenere, og blir fulgt opp med nytt trenerkurs på Karuss 25.-26. august. Da er det Grasrottreneren delkurs 1 som skal gjennomføres.

Et fornøyd knippe Våg-trenere med kursholder, Ole Christian Bjerke, i forgrunnen.

 

Generalsponsor

Våg FK på YouTube

Fair Play

Grasrotandelen

 

Våg FK på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift