Storseier og tabelltopp

Avaldsnesdamene overkjørte Grand Bodø og stoppet ikke før det stod 5-0 på resultattavla. Og i Trondheim fikk vi hjelp av Ørn som banket serieleder LSK hele 4-1.

KAMPFAKTA

Avaldsnes - Grand Bodø 5-0 (4-0)

Toppserien

Avaldsnes Idrettssenter fred. 11.08.

Mål: 1-0 Elise Thorsnes (14), 2-0 Cecilie Pedersen (17), 3-0 Hanna Dahl (28), 4-0 Elise Thorsnes (41), Francielle Alberto (88).

Gule kort: Ingen

Dommer: Fatemeh Zangeneh, Nordstrand IF

Tilskuere: 169

Laget: Katlynn Fraine, Ingrid Ryland, Andreia Andrade, Daiane Santos, Andrine Tomter, Francielle Alberto, Luana Bertolucci (Synne Vatnem fra 66.), Meryll Abrahamsen, Hanna Dahl, Cecilie Pedersen (Gema Simon fra 72.) og Elise Thorsnes.

Avaldsnes innfridde favorittstempelet og viste at laget har benyttet sommerpausen godt. Ikke uventet tok hjemmelaget kommandoen fra avspark, og beynte å skape farligheter foran gjestenes mål. Og to kjappe scoringer i det 14. og 17. spilleminuttet drepte all spenning i kampen. Først Elise Thornes (bilde), alene med keeper gjorde hun ingen feil da hun scoret 1-0. Det gjorde heller ikke Cecilie Pedersen noen minutter senere da hun la på til 2-0. Og samtidig kom det melding fra Trondheim om at Trondheims ørn meget overraskende ledet 2-0 over LSK. Avaldsnesjentene fortsatte kjøret mot Grand Bodøs mål, og før dommeren blåste til pause hadde Hanna Dahl og Elise Thorsnes lagt på til 3-0 og 4-0. Og i Trondheim stod det 3-0 til hjemmelaget.

I andre omgang datt tempoet et hakk og to, 4-0 var en komfortabel ledelse, og vi ser ikke bort fra at spillerne allerede var begynt å tenke på torsdagens toppoppgjør mot LSK på Lillestrøm. Det til tross, vi skapte en rekke store sjanser, og burde scoret både to og tre mål før banens beste spiller, Francielle Alberto, kunne avslutte dagen med 5-0 like før full tid. Det etter et meget godt angrep der Grand forsvaret ble fullstendig utspilt.

En solid kamp både angrepsmessig og forsvarsmessig. Gjestene fra Bodø skapte vel kun en målsjanse gjennom hele kampen, og Avaldsneskeeper Katie Fram hadde store problemer med å holde varmen i det sure været. En som holdt varmen var Avaldsnes trener Per Inge Jacobsen, godt fornøyd med sitt eget lag, og godt fornøyd med meldingen fra Trondheim om 4-1 seier til Ørn over LSK. Nå er det opp til oss selv, vi leder tabellen med et poeng på LSK foran torsdagens TV sendte kamp (NRK 2), men minner om at LSK har en kamp til gode på oss.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift