Kampreferat: Ellingsøy - Vigra

Vigra startet høstsesongen veldig bra med seier 1-4 borte mot Ellingsøy. Seieren var velfortjent, og spillerne var strålende fornøyde med å kunne ta med seg 3 poeng gjennom tunellen.

Allerede fra start viser Vigra-spillerne at de mener alvor, og tenningsnivået er der vi ønsker at det skal ligge. Det tar bare et par minutter før Vigra setter dagens første mål. Simon spilles fri på venstresiden etter godt spill, og han finner Adrian inne foran mål. Han setter ballen kontrollert i nærmeste hjørne. 0-1.

Vi er gode en periode etter dette, før Ellingsøy kommer mer med i kampen. De er sterkere enn oss på dødball, og de kommer til noen farligheter i løpet av omgangen. Et av angrepene ender med en heading i tverrliggeren. Der er vi heldige som unngår redusering.

Vi har flere gode muligheter på overganger, men vi tar litt feil valg og er litt for unøyaktige til å lage flere mål i første omgang.

---

I andre omgang øker vi presset mot Ellingsøy sitt mål, og vi har en del halvsjanser. Etter en stund tar Hans-Martin med seg ballen frem og innover, og leverer til slutt fra seg ballen til Kim Sander, litt utenfor sekstenmeteren. Kim Sander går først forbi én mann, og tar tunell på neste mann, og kommer så alene med keeper. Han setter ballen sikkert lavt forbi keeperen. En nydelig scoring. 0-2.

Ikke lenger etter klarer Ellingsøy å utligne til 1-2. Da slås en ball inn i feltet, og klareringen ender ved vår dødlinje, et par meter til høyre for mål. Der er det en Ellingsøyspiller som slår ballen inn hardt og lavt foran mål. Han treffer en medspiller som breisider ballen i mål. 1-2.

På dette tidspunktet er det fort gjort at laget får en moralsk knekk, men her vil jeg rose spillerne som klarer å nullstille seg, og fortsetter med å følge kampplanen. Ellingsøy har riktignok et skudd i stolpen, men det har vi også, og det er Vigra som produserer mest. Etter vår mening er det også en feilaktig annulering av et Vigra-mål.

Heldigvis er det vi som scorer det neste målet. Et innlegg fra siden stusses videre av Bastian, og Kim Sander er igjen alene med keeper. På hallspretten setter han ballen elegant over keeperen. 1-3.

Det neste målet kommer etter at vi legger høyt press på Ellingsøy sitt forsvar. Kim Sander er oppmerksom når det slås en litt hard pasning tilbake til keeper. Ballen går forbi keeperen og fra skrå vinkel setter dagens Hat-trick-helt inn 1-4. Ekte hat-trick der altså!

Det ender 1-4. En god prestasjon fra Vigra-laget, men det er mye forbedringspotensial å hente i denne gjengen. Det harde arbeidet med å berge plassen i 5. divisjon har akkurat begynt, og vi må fortsette dette arbeidet til høstens siste seriekamp er unnagjort.

Følg oss på twitter

Følg oss på Facebook


Siden 2009 har tusenvis av frivillige lag og foreninger fått millioner av kroner direkte fra Norsk Tippings kunder gjennom Grasrotandelen. Vi trenger din støtte til vårt arbeid i lokalmiljøet for barn og unge!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift