Samarbeidsavtaler

Selbak TIF er en klubb i sportslig medvind. En klubb som gjør suksess med beskjedne midler, men prøver å være best på alt som ikke koster penger. Men uansett så koster det å få frem spillere og gjøre plassen til et godt sted å være.

Vi i styret i Selbak jobber hardt med å drifte klubben på en god måte og ha en god klubbøkonomi. Men vi er avhengige av gode samarbeidspartnere som kan få god profilering gjennom oss og samtidig bidra til vår sportslige suksess.

I tiden fremover skal vi prøve å nå en del av dere bedrifter med en henvendelse om samarbeid, men vi har ingen lønnet markedssjef i vår klubb og dette må gjøres på fritiden. Men vi ønsker flere samarbeidspartnere, a-lagets nye drakter går i trykken om etpar uker hvor vi forsatt har noen ledige plasser sammen med vår hoved samarbeidspartner Byggmester Håkon Hansen. I tillegg har vi gode muligheter på skilt, nettreklame etc.

Er den noen som har tips om samarbeidspartnere eller som ønsker et samarbeid med en klubb i sportslig medvind er det bare å ta kontakt med Atle Engsmyr på 92616538 eller atle@selbaktif.no eller en av de andre i styret.

 

Sponsor

Følg oss på Facebook!

Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift