Info før Ullern

Lørdag klokken 14:00 møter vi Ullern på Ullern kunstgress.

Det hevdes at det ikke er noen snarvei til suksess i fotballen eller livet generelt. Dette kan være krevende både for et laget og dens enkeltindivider. Spesielt utfordrende kan det være når man ikke får umiddelbar belønning i form av hardt og godt arbeid. Greier man imidlertid å stå i det over tid vil man som regel få betalt. Tidsperspektivet på belønningen kan dog være vanskelig å tidfeste. Det er nettopp dette som kan være vanskelig å akseptere. («Tålmodighet er en dyd».)

På bakgrunn av dette er det derfor gledelig å se at spillerne igjen har levert en flott uke på banen. Først vant B- laget mandagens toppkamp mot Idd i 5. divisjon. Deretter har det vært gode treninger både tirsdag og torsdag. Onsdag rakk vi kun å gjennomføre ¼ av det som var planlagt. Dette på grunn av lyn og torden i umiddelbar nærhet. I tillegg ble det litt overvann på banen. Resten av treningen ble da brukt på skuddkonkurranse. Etter en trå start fra mange løsnet det etter hvert for en del av spillerne. Kanskje gjør det nettopp dette til lørdag også?

Lørdagens motstander har som oss slitt med poengfangsten. I følge rapportene har de ofte gått seirende ut av sjansestatistikken, men har slitt med effektiviteten. De har i løpet av sommeren fått inn noen solide forsterkninger. Laget fra Oslo- vest fikk en god start etter ferien med to seire på rad mot henholdsvis Odd 3 og et ungt Sarpsborg 08 2- lag. Forrige runde tapte de 1-0 på bortebane mot Østsiden. De omtalte seirene har ført Ullern forbi oss på tabellen. Lørdagens motstander har en innarbeidet spillestil som er veldig forskjellig fra det som møtte oss i forrige kamp. Motsatt oppgjør endte med 1-1 etter en jevn affære.

Til kampen mot Ullern er det ikke helt de store forandringene i troppen. Mohammed Saleban er fortsatt ute med en vond ankel. Marius Christensen står også over. Han pådro seg en smell i B- kampen da han scoret seiersmålet. Videre er Christoffer Hjelkrem ute med lyskeproblematikk. Håkon Stark har i forbindelse med studier flyttet til Oslo. Kombinasjonen jobb skole gjør det vanskelig for han å fortsette i Sprint. Vi takker Håkon for hans bidrag så langt og ønsker han lykke til i tigerstaden. Forhåpentligvis er det ikke siste gang han har akslet Sprint- trøya.

Ta gjerne turen til Ullern kunstgress for å støtte oss.

Troppen finner man her:

https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=6653777

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift