Fredag starter høstjakta

Fredag starter damene høstsesongen med hjemmekamp mot Grand Bodø. En kamp som må vinnes hvis vi skal holde følge med LSK i toppen.

Bilde; Andreia og Avaldsnes damene starter høstsesongen fredag mot Grand Bodø.

Fotballferien er over for våre damer, og det er endelig ny kamp i Toppserien etter nesten seks ukers kamppause. Jentene har vært i trening i tre uker etter to uker med ferie, og er nå godt forberedt til nye spennende kamper i Toppserien. Og ikke minst til UEFA Championens League kvalifisering om knappe to uker. Vår første motstander i «høstjakta» er Grand Bodø, et lag som sliter i bunn av tabellen. Laget fra Bodø er nyopprykket, og ikke uventet må laget slåss for å overleve i Toppserien. Grand spilte også i Toppserien i 2014, men det ble med den ene sesongen, før laget altså er tilbake i år. Selv om Grand Bodø er et bunnlag, og slipper inn flest mål (43) i divisjonen, må vi for all del ikke ta lett på dagens motstander. Vårkampen i Bodø endte med 3-2 seier til oss i en tett og jevn kamp. De to siste kampene mot Grand Bodø på denne banen har endt med storseire til oss, hele 10-0 i 2014 og 6-0 i 2012 (1. divisjon). Vi tror neppe vi kan forvente lignende resultat i dag, men må vel innse at vi er klare favoritter. Vi har møtt Grand syv ganger tidligere, fire oppgjør i 1. divisjon og tre i Toppserien, og har ikke tapt for laget.

Innbyrdes tabell mellom lagene (AIL?Grand B.): 75-2-026-7 (+19)

Med unntak av Chloe Logarzo er samtlige spillere klar for kamp i dag. Chloe pådrog seg en skade under landskamp for Australia i juli, og spares i dages kamp. Gema Simon, som var ute den siste måneden før ferien, er nå skadefri og klar til kamp. Spillerne har trent godt med tanke på fredagens kamp mot Grand Bodø, LSK på torsdag, før laget reiser til Montenegro fredag og CL kvalifisering. Det betyr at vi går en spennende august måned i møte, med bare viktige kamper.

I sommerpausen har Lisa-Marie Woods forlatt oss til fordel for nye eventyr (i USA?), mens unge Anna Jøsendal fra Odda er kommet inn i A-stallen. Anna er 16 år og har flere aldersbestemte landskamper, og har fremtiden foran seg.


Neste Kamper


AVALDSNES - RØA

Søndag 1. juli kl. 15.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift