Inviterer til grasrottrener-kurs

Roar Vikvang kursholder.

 

Stjørdals-Blink Fotball er blant 42 klubber i kretsen som har søkt om å arrangere  NFF Grasrottrener kurssesongen 2017/2018.

Kunnskap om å lede en gruppe, skape et godt miljø, sette i gang god fotballaktivitet og påvirke fotballferdigheten i riktig retning krever brei kompetanse. NFF C- lisens/Grasrottrener – kurset gir treneren nettopp dette. Til sammen utgjør de fire delkursene det første trinnet i NFF`s formelle trenerutdanning og gir autorisasjon som NFF C–lisens trener.

Målgruppen for dette kurset er alle trenere i barne- og ungdomsfotball.

Roar Vikvang er instruktør for disse kurskveldene som vil bli holdt i Blinkstua på klubbhuset og ute på Nye Blinkbanen.

Datoer:

Fra kl. 1730-21 følgende kvelder:

Oktober: 17,19,24,26.

November: 14, 15., 16.

Januar 2018: 9, 11, 16, 18, 30.

Februar 2018: 1., 6., 7, 8.

 

NFF Trøndelag oppfordrer alle klubber til å sørge for at trenere i klubben har gjennomført relevant delkurs i forhold til alder på spillere de har ansvar for. Vi har 21.000 jenter og gutter i Barnefotballen ( 6 – 12 år ) i NFF Trøndelag som fortjener trenere med riktig og relevant kompetanse!  Gjennom teori og mye praksis på feltet gir NFF Grasrottrener kurset trenere kunnskap om å lede en gruppe, skape et godt miljø, sette i gang god fotballaktivitet og påvirke fotballferdigheten i riktig retning.

Les mer om kursets innhold og oppbygning: https://www.fotball.no/trener/nff-c-lisens/nff-c--lisensutdanningen/

Alle kursdeltakere melder seg direkte på det kurset, hos det kursstedet, de ønsker. I påmeldingsskjemaet finner man hvilke kurs det tas sikte på å gjennomføre. Maksimalantall pr. delkurs er 28 deltakere pr. kurssted. NFF Trøndelag vil stenge påmeldingen fortløpende idet maksimalantallet er nådd. Her praktiseres først til mølla! Minimumsantallet er 14 deltakere for at et kurs skal gjennomføres.

All påmelding skjer elektronisk via dette påmeldingsskjemaet: https://fotball.formstack.com/forms/pameldinggrasrottrener2017_18

Påmeldingen stenger søndag 17.september.

Sosiale medier

@blinkfotball

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift