Edis Hopovac vokter målet for Avaldsnes i kveld

Herrelaget skal allerede i kveld ut i ny kamp i 4. divisjon, bare tre dager etter at de åpnet høstsesongen. Avaldsnes møte Ålgård på bortebane. Kampen spills kl. 19.00.

Edis Hopovac er tilbake i Avaldsnesdrakten og skal i kveld vokte målet når A-lag herrer dra til Ålgård for å møte hjemmelaget. Edis spilte flere sesonger i Avaldsnes før han meldte overgang til Hemmingstad for et par år siden. Nå er han imidlertid tilbake i vår klubb og vil nok bli en solid forsterkning utover høstsesongen.
Selv om det er en del spillere på veg tilbake til Avaldsnes, blir Edis eneste nykomling i kveldens kamp. Endre Holmstrand og Niklas Rasmussen spilte begge mot Austrått, og blir med i kveld. Men både Thomas Buberg og Lars Waage Hansen er utilgjengelige på grunn av ferie og jobb. Einar Utvik jr. står også over i kveld, men ventes å bli klar om en eller to kamper.

Avaldsnes tapte vårkampen mot Ålgård 1-4, og får nok en vanskelig oppgave også i kveld. Men Ålgård har skuffet denne sesongen, og bare kapret 18 poeng. Dette blir vertens første kamp i høst, og kanskje det er jo lov å håpe på en Avaldsneseier – i tilfelle årets første.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift