ÅIF ansetter daglig leder

På årsmøtet i Mars ble det vedtatt å ansette en daglig leder. Dette fordi vi ser et behov for å profesjonalisere ÅIF. Vi tror aktiviteten vil øke og at ansettelsen vil gi oss et økt engasjement rundt idrettslaget.

De viktigste oppgavene til daglig leder og styret fremover blir å strukturere organisasjonen og få med alle de frivillige til å bidra videre. Det er mange i og rundt ÅIF som bidrar og bruker mye av sin fritid på idrettslaget. Dette er beundringsverdig og ekstremt viktig i fortsettelsen for å løfte idrettslaget.

Etter er en grundig prosess falt vi ned på Aksel Skjølsvik. Han viste tidlig interesse og kjenner godt til idrettslaget. Han har erfaring fra toppfotballen, som spiller i blant annet Molde FK og Sandnes Ulf. Han ble hentet som 16 åring fra ÅIF til RBK. De siste årene har han jobbet i markedsavdelingen til Sandnes Ulf som salgsleder. Der har han jobbet primært mot sponsorer, men også samarbeidet med klubbens breddeavdeling. Han er engasjert og vi føler oss trygge på at han kommer til å hjelpe oss med å løfte idrettslaget.

Aksel sier «Jeg gleder meg veldig til å sette i gang. Mitt mål er å få økt aktiviteten i idrettslaget og engasjementet rundt ÅIF. Mange frivillig bidrar mye i dag. Det er utrolig viktig. Jeg og idrettslaget avhengig av deres hjelp videre og at jeg kan engasjere enda flere frivillige.  Jeg har flere spennende prosjekter jeg vil jobbe med. I starten blir det viktig for meg å bli satt enda mer inn i idrettslaget. Bare stikk innom klubbhuset.»

Støtt Åndalsnes IF!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift