Første kamp etter ferien mot Kvik2

 

Så startet høstsesongen for A-laget også. De måtte hoppe etter Wirkola da B-laget hadde imponert voldsomt i toppkampen mot Fredrikshald en uke i forveien.

Halden var igjen stedet der kampen skulle utspilles, denne gang var det Kviks rekrutter som sto i veien for 3 poeng for de grønn hvite.

 

Dagens utvalgte var som følgende:

 

Marius Olavesen

Peter Moen

Anders Beck

Petter Stedjeberg

Emil Skåksrud

Stian Bergh ©

Kristoffer Sternfoss

Andreas Jonassen

Baskhim Osmani

Thomas Kolseth

Jonas Olsen

 

Det var fantastiske spilleforhold denne kvelden. Matta var perfekt, regn og dusk gjorde den akkurat passe våt.

Noe vi tenkte at passet oss bra.

Kampen startet med en noe nølende innledning. Men Selbak tok raskt tak i kampen. Vi rullet opp på sidene, fikk backene med rundt og vrir spillet bra. Det er rett og slett mye bra spill i den første omgangen. Flotte kombinasjoner, gode løp mm. Vi ruller opp det ene angrepet etter det andre. Baskhim har noen gode muligheter, men dessverre så går de utenfor.

Selv om vi fører kampen så får Kvik også noen overgangsmuligheter når de bryter oss, de blir heldigvis for oss litt vel direkte. De går for den avgjørende pasningen i bakrom hver gang. Der er Anders og Petter gode. Enten så bryter vi oppspillet ellers så løper vi de opp. Marius og er våken helt bakerst slik at vi har grei kontroll på det som skjer.

Allikevel er det Kvik som scorer først. De kommer på en overgang, så blir Anders tatt på feil fot. Dermed så står det 1-0 til Kvik. Litt mot spillets gang etter min mening.

Vi lar oss egentlig ikke affisere så mye av det. Men vi fortsetter å spille god fotball og skaper masse sjanser, særlig Peter på venstreback kommer til mange gode innlegg. Men dessverre for oss så er vi noen små cm ifra fra å få den ballen over mållinjen.  1-0 står seg til pause.

For å spekulere litt i pausepraten så tipper jeg at guttene får beskjed om at vi skal fortsette der vi slapp. Vi spiller bra men mangler den siste lille pasningen og roen foran mål.


2 omgang fortsetter der 1 omgang slutter. Vi har mye ball, spiller god fotball men klarer ikke få kula i mål. Kvik virker også litt «kvikkere» (humre) denne omgangen og de får i tillegg noen gode overganger hvor de kan sette spikeren i kista. Men heldigvis for oss så er Petter og Anders veldig gode bak der. Og det som kommer igjennom tar Marius som er veldig god denne kampen.

Vi stanger og stanger men klarer ikke helt å få hull på byllen.

Det er duket for ett dobbeltbytte. Simen og Sebastian kommer inn for Andreas og Baskhim.

Det betaler seg nesten umiddelbart. Sebastian kommer inn i midten for å prøve seg på en retur. Keeper fanger ballen, ser ut som han mister den, før han får kontroll. Så mister han den igjen inn i mål. Fra siden ser det ut som om Sebastian får en tå på den. Men ryktene har det til at keeper fomler den inn. Vi krediterer Seb det målet.

Coaching i verdensklasse der!

Nå går det fort, for Sternfoss får ballen av Emil på høyrekanten og har bestemt seg for at denne kampen skal vinnes. Han dunker til og ballen flyr stang inn. Ingen mulighet for keeper på den.

Jonas Olsen går ut og Adrian Bergh kommer inn.

 

Nå flyter det litt bedre. Simen får ballen på høyrekanten. Han kombinerer fint fremover før han tilslutt finner Kolseth foran kassa. Han er rolig som skjæra på tunet, venter ut forsvarspilleren og plasserer ballen høyt over keeper.  Kampen er punktert. I hvert fall resultatmessig. Vi går inn i dvalemodus og Kvik skaper en del farligheter på slutten pga vår manglende konsentrasjon. Men vi vinner 1-3.

Jeg vil trekke frem Marius i denne kampen. Flere gjør gode prestasjoner, spesielt på midten og rundt på kantene viser vi at vi spiller god fotball.

Allikevel så er det viktig for oss at vi har en trygg keeper bak oss. Marius dirigerer og holder oss på tå hev. Han kom sent inn i spillergruppen men fant seg fort til rette. Beklageligvis skal Marius nå prøve seg som Soccerplayer i Amerika. Vi kommer til å savne han. Men vi ønsker deg lykke til og vet du kommer til å gjøre det bra der borte. Vi er her når du kommer hjem Marius J Klubben som får deg er heldige.

Heldigvis står det to keepere bak for å ta over hansken.

 

Selbak hei, Selbak hei, Selbak hei hei hei.

 

 

 

 

Sponsor

Følg oss på Facebook!

Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift