Tap også i første høstkamp

A-laget tapte også den første seriekampen i høst, da Austrått vant 2-4 på Idrettssenteret mandag kveld. I en jevnspilt kamp scoret gjestene på psykologisk viktige tidspunkt, og dro til slutt i land seieren.

- Jeg synes vi burde fått med oss ett poeng mot Austrått, vi hadde fortjent det etter 2. omgangen. Tommy Lønning og lagkameratene på A-laget har kjempet med ryggen mot veggen i hele vårsesongen, og ville revansjere vårens 8-0 tap for Austrått i mandagens kamp på Idrettssenteret. Det klarte de ikke, og tapte det «viktige» bunnoppgjøret 4-2. Det betyr nok ganske sikkert et siste farvel til håpet om å berge plassen i divisjonen. Med seier til både Austrått og Varhaug i denne serieomgangen, er avstanden opp nå hele 11 poeng – og Avaldsnes har ett fattig.

-Er nok enig i det. Vi får bruke resten av sesongen til å skaffe oss noen positive opplevelser. Nå er 4-5 spillere tilbake på laget, og vi skal nok bite bedre fra oss i høst, enn det vi gjorde i første halvdel av sesongen, sier Tommy, som mener særlig savnet av storscorer Einar Utvik jr. har vært merkbart. Men nå rapporteres han til å være kampklar om en uke eller to.

Avaldsnes fikk alle scoringene imot på ugunstige tidspunkt i kampen mot Austrått, som egentlig var ganske jevnspilt. Bortelaget scoret like etter avspark, minuttet før pause og like etter start på 2. omgang. Gjestenes siste mål kom på overtid.
- Men slik er det. Lag som sliter har heller ikke flaksen på sin side, slutter midtstopperen til Avaldsnes.

Kampfakta
Seriekamp 4. div pulje 2
Avaldsnes – Austrått 2-4 (1-2)
Mål: 0–1 (5), 1–1 Harald Andre Skeie (20), 1–2 (45),
1–3 (50), 2–3 Olav Andre Skjelde (75), 2–4 (90)
Dommer: Ole-Petter Grindheim, Haugar SK

Neste Kamper


AVALDSNES - RØA

Søndag 1. juli kl. 15.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift