Tungt tap mot Vestfossen

Til tross for stort ballinnehav endte det med 1-4 tap mot et effektivt Vestfossen.

Etter en god treningsuke hadde vi håpet det skulle resultere i tre kjært tiltrengte poeng.

Det tok ikke mange minuttene av kampen før man kunne se hva planen til bortelaget var. De la seg veldig lavt i en 4-4-1-1 formasjon. Da de vant ballen hadde de en klar plan på sitt kontringsspill.

Dessverre for oss slet vi veldig med rytmen den siste tredjedelen. Vi ble altfor smale i vårt angrepsspill og bortelaget fikk med det kampen inn i sitt spor. Rommet Vestfossen ga oss greide vi dessverre ikke å benytte oss av. Kampens første scoring kom allerede etter fem minutter. En unødvendig kontring endte med et innlegg, hvor Henry Isegran var uheldig å styre ballen i eget mål.

Kampen fortsatte i samme spor helt fram til det 15. minutt. Da fikk Vestfossen et korridor frispark som ble stusset ned i hjørnet av deres midtstopper.

En mildt sagt brutal start på kampen hvor vi hadde hatt eierskap over ballen det meste av tiden. Vi fortsatte med å prøve å angripe de minst tilgjengelige rommene. Faktum var at vi i løpet av de første 45 minuttene ikke greide å skape en eneste målsjanse. Ganske utrolig sett i lys av vårt dominerende ballinnehav.

Med 2-0 i sekken til pause prøvde vi å se lyst på de siste 45 minuttene.

Vi fikk en bra start på andre omgang hvor vi så mer farlige ut. Vi kom oss nå til et par målsjanser uten tellende resultat. På en sjelden visitt fra bortelaget i det 61. minutt greide vi å rote det til for oss selv. En uheldig klarering endte med at en Vestfossen spiller fikk muligheten til å avslutte. Jørgen Røine sitt forsøk på takling ble av dommeren tolket som en forseelse. Straffesparket ble sikkert ekspedert i mål.

Tre minutter senere fikk vi et frispark på ca. 18 meter. Denne satte Ervin Kozica sikkert og vakkert i mål. Omgangen ut trykket vi på og la etter hvert om til en mer direkte stil. Dette førte til en del sjanser som vi ikke greide å ekspedere i mål. På overtid satte bortelaget spikeren i kista på en corner hvor de hadde kun to-tre spillere i feltet. For å oppsummere det hele bommet vi igjen på straffespark like før slutt.

Dermed endte denne seks poengs kampen med et tap som føltes veldig unødvendig. Når det er sagt var vi ikke denne gang smarte eller gode nok til å vinne.

Da er det ingenting annet å gjøre enn å prøve å bli bedre fram til lørdag. Da venter Ullern på bortebane.

Vi gratulerer Vestfossen med seieren og ønsker de lykke til videre.

 

Kampfakta:

Sprint- Jeløy- Vestfossen

15. serierunde Norsk Tipping- ligaen avd. 1

05.08.17 Bellevue

Resultat:

1-4 (0-2)

Tilskuere:

100?

Målsjanser:

7-8 (Moss- avis)

Mål:

(5 min.) 0-1.  Henry Isegran (Selvmål)

(15 min.) 0-2. Anders Togersen

(61 min.) 0-3. Anders Torgersen

(64 min.) 1-3. Ervin Kozica

(90 min.) 1-4. Martin Torgersen

Lagoppstilling:

Anders Korsnes- Leon Dokland Ludvigsen (Mads Dyrseth i 24 min.), Jørgen Lindum Røine, Numan Øzdemir, Henry Isegran- Erik Halvorsen, Markus Børud Kamark (Alban Ramadani i 56 min.), Ervin Kozica (Terje Tangen i fem min.) - Eirik Kaldheim (Fredrik Wasenius i 33 miin.), Andreas Andreassen, Henning Johannessen

Ubenyttet:

Odin Nordvåg og Håkon Stark

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift