Bronse til ENK J19 i Norway Cup

Etter straffekonk i de to siste kampene ble det bronsemedaljer på ENK jentene. Gratulerer så mye!

Jentene spilte semifinale i går mot Vålerenga. Etter ekstraomgangene var stillingen fortsatt 0 - 0. Da var det klart for straffekonk. Resultatet av den var 4 - 2 og det ble bronsefinale til våre jenter.

Bronsefinalen spilte de mot Hødd. Også denne kampen endre uavgjort etter ekstraomganger og det var klart for ny straffekonk. Men denne gangen var det våre jenter som kom seirende ut av nok en spennende kamp. Vi kan dermed gratulerer spillere og støtteapperat med bonse i Norway Cup 2017.

NBK gjorde i går ettermiddag klart for at det skulle være mulig å få ekstra heiagjeng over til Oslo for å heie på jentene om det ble finaleplass. De organiserte buss og reise for de som ønsket å være med. Et veldig bra initiativ, men dessverre ble det ikke noe tur, men noen ekstra dukket opp og heiet på jentene i dag. Bronsekampen ble også streamet live på NBK supporter sin FB side, så her ble det gjort alt for at det skulle være mulig for oss som var andre steder enn i Oslo å få dette med oss.

Kvernbit spillere på ENK under Norway Cup var: Hanna, Siri, Elin, Marie, Ellinor, Ingvild og Hanna N. I støtteapperatet var Frode Bergheim med.

Foto: Arne Sæbø

Grasrotandelen

Hovedsponsor

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift