A-lag herrer starter høstsesongen mot Austrått på mandag

Mandag 7. august er det klart for nye seriekamper i 4. divisjon. Avaldsnes møter Austrått på Idrettssenteret klokken 19.00

Mandag starter herrelaget høstkampene i 4. divisjon, og våre gutter skal møte Austrått på hjemmebane. Kampen spilles på Idrettssenteret kl. 19.00.

Avaldsnes hadde en historisk dårlig vårsesong, og står med kun ett poeng så langt.

Trener Alf Trygve Velde kan imidlertid se litt lysere på situasjonen, ettersom A-laget har fått flere spillere tilbake. Keeper Edis Hopovac har vendt tilbake til Avaldsnes, men er noe usikkert om han blir spilleklar til mandagens kamp. Det kan også hende at bror Anel kommer tilbake, men det er enda ikke avklart. Ellers har både Niklas Rasmussen, Lars Waage Hansen, Endre Holmstrand, Thomas Buberg og Sjur Magnus Laastad meldt seg til tjeneste, men 2-3 av dem ikke blir med mandag pga sykdom og ferie.

Hva så med Einar Utvik Jr. som gikk skadet hele vårsesongen? Jo da, klubbens toppscorer til i trening, men har fått beskjed om ta det med ro før han deltar i kamp.

-Einar kommer, men må bare ta den tiden han trenger for å komme i kampform. Forhåpentligvis om en uke eller to, sier AIL-treneren.

Om disse forsterkningene er nok til å klare og berge plassen i årets 4. divisjon, er vanskelig å si, men forhåpentligvis får våre gutter i alle fall en bedre opplevelse enn det vårsesongen gav.

Trener Alf Trygve Velde er i alle fall ikke i tvil.
- Vi spiller for å berge plassen, avstanden er åtte poeng. En seier og to, så er vi der, mener han.
Men skal han få ønsket sitt oppfylt, bør det i alle fall bli seier på mandag.
 

 

Neste Kamper


AVALDSNES - RØA

Søndag 1. juli kl. 15.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift