Info før Vestfossen

Lenge siden forrige hjemmekamp, men førstkommende lørdag gjester Vestfossen Bellevue. Kampstart er klokken 16:00.

Skuffelsen etter 2-1 tapet mot Drøbak Frogn er nå et tilbakelagt kapittel.

Vi har siden oppstart etter ferien hatt mange gode treninger. Senest i går leverte 21 spillere en økt det luktet svidd av. Vi håper dette skal være resepten for å vinne kamper igjen.

Lørdagens motstander har i løpet av de siste kampene passert oss på tabellen. De fikk kanskje noe «gratis» ved å møte et veldig ungt Sarpsborg 08 2 lag i runde 12, men kampene skal uansett vinnes. Leser man tabellen så skjønner alle hvor viktig denne kampen er for begge lag.

Vår inngang til hver kamp er å jobbe med hva vi må bli bedre på for å vinne fotballkamper. Til denne kampen har vi siden tirsdag jobbet med tre prinsipper som skal vi skal være gode på mot Vestfossen.

Så gjenstår det å se hvordan vi leverer på dette.

Det motsatte oppgjøret vant vi 2-0 etter en jevn og sjansefattig kamp. Vestfossen er et solid lag som sikkert kommer til å gjøre det vanskelig for oss.

Når det gjelder vårt mannskap så er Marius Christensen (sykdom) og ny signeringen Mohammed Saleban (ankel) utilgjengelige. Videre er Markus Jensen i full trening, men ankelen er ikke 100% leget. Ellers så skal de resterende 22 i stallen være friske og raske.

Vi håper at så mange som mulig tar turen til Bellevue for å støtte oss.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift