Treningstider i MIL-hallen

Håndball sesongen 2017/2018 - noe informasjon om sesongen og lagene

Sesongen 2017/2018 - Mathopen er ei lita bygd i Bergen vest, hvor vi prøver å tilrettelegge for ulike aktiviteter. Mathopen IL samarbeider med andre klubber for å få til et variert trenings- og spilltilbud for barn, unge og litt eldre, dette for å beholde flest mulig i aktivtet lengst mulig! Barn og unge er selve kjernen i Mathopen IL .

  • 6 åringer - tilbudet til førsteklassinger (2011) i idrettslaget er Juballong fredager  i MIL-hallen fra kl 16.30 til 17.30 (starter 28. august - infoskriv kommer i ranselposten). Idrettskolen sammen med håndball-, og fotballgruppen ønsker at det tilretteleegges for ulike aktivtieter, feks idrettens grunnstige, ulike ballaktiviteter, turn, leker mm. Mathopen IL er foreldre drevet, og alt blir gjort på dugnad. Det kan tilrettelegges for kamptilbud i håndball og fotball på cuper og i serie gjennom Juballong.
  • Herrer - Mathopen håndball har partnerskap med Bergen vest håndball på herresiden. Det vil si at Mathopens medlemmer over 16 år, kan trene og spille med herrelagene til Bergen vest håndball i Mathopen idrettshall.
  • Gutter 16 - Mathopen håndball har sammen med Vadmyra håndball partnerskap med Bergen vest håndball på G16. Det vi si at medlemmer av disse to klubber kan trene og spille sammen.
  • Gutter 14 & Gutter 12 - Mathopen håndball har sammen med Vadmyra IL og Kjøkkelvik IL flere sammensatte guttelag. Dette for at vi sammen skal få et variert trenings- og spilltilbud og beholde flest mulig spillere lengst mulig.
  • 5. divisjon damer er et sammensatt lag mellom Kjøkkelvik IL og Mathopen IL. Dette laget er forbeholdt Mathopens og Kjøkkelviks medlemmer fra 16 år til ca 25 år. De kan da spille og trene sammen. Dette for å få et variert trenings- og spilltilbud og beholde flest mulig spillere lengst mulig.
  • 6. divisjon damer er også et sammensatt lag mellom Kjøkkelvik IL og Mathopen IL.
  • Jenter 16 - Mathopen håndball har partnerskap med Tertnes IL på J16, dvs at medlemmer av disse to klubber kan trene og spille sammen.

Ønsker du å spille håndball - så er det bare å komme eller ta kontakt med mathopen@rvn.handball.no

Praktisk informasjon om håndballseseongen - se regionens link
-- https://www.handball.no/regioner/region-vest/prakt... verdt å merke seg at flere klasser har sine første kamper allerede helgen 02.-03. september. Last ned MIN håndball appen - hvor kampoppsett mm finnes.

Alle trenere/lagledere/kampansvarlige kan via Minidrett gå inn på TA og endre navn på spillere mm. Gi beskjed til mathopen@rvn.handball.no - hvis du ikke har de tilganger du trenger.

Kampoppsettet er lagt ut https://www.handball.no/system/kamper/?q=&t=t&r=50...

Merk også at det er gebyrfri omberamming til og med 15. september.

Ønsker en flere utfordringer og kamper, se punktet "Ønske om flere kamper?".
Kamper i MIL-hallen https://www.handball.no/system/banedagbok/

Påmelding av minilag (6-9 år) gjøres av Mathopen håndball innen15.september 2017 - mer info om mini håndball og rundedatoer se https://www.handball.no/regioner/region-vest/kampa...

Lurer du på noe send en mail til mathopen@rvn.handball.no

Da det er pågående fotballsesong i Mathopen IL, så kommer fotball aktiviteter først. Håndballsesongen og fotballsesongen er sammanefallende i september/oktober/april, så da oppfordres det til tett samarbeid. Felles utfordring - hvordan få til et variert trenings- og spilltilbud, beholde flest mulig barn og unge i aktivtet i vest lengst mulig wink

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift