Norway Cup 2017

En liten status fra Norway Cup - ENK klar for semifinale mot Vålerenga fredag kveld.

Kvernbit er i år representert med samarbeidslag under Norway Cup. G14 sammen med Nordre Holsnøy og J19 med ENK laget.

I dag spilte jentene mot Slonå Kolbotn som er et toppserielag på damenivå. De vant 2-1. Hanna Nordrik scoret på straffe. Jentene er dermed videre til A-sluttspillet. Gratulerer så mye.

Neste kamp er kvartfinale 4. august, så jentene har god tid til forberedelser. Av Kvernbit spillere så var Hanna, Siri, Elin, Marie, Ellinor, Ingvild og Hanna N med.

Kvernbit, IL /Nordre Holsnøy fikk en direktesendt kamp op Nordhordland avis, det var kamp 2 mot Sandane. Guttene har tapt sine kamper og er videre til B-sluttspillet, hvor neste kamp er mot Gjerstad IL. I følge rapporten vi har fått spilte guttene en god siste kamp. De andre kampene har vi ikke fått rapport i fra.

Onsdag 2. august:

I dag har guttene spilt to sluttspillkamper så langt. Den første spilte de mot Gjerstad IL. Den vant de 3 - 1. Da ble det ny kamp kl 15, da var det Våg FK  som var motstander. Denne kampen vant guttene 4 - 0. Så da blir det en tredje kamp i dag kl 20, da skal de møte Roterud IL. Dessverre ble det tap i 1/16 finalen. Kvernbit/Nordre Holsnøy guttene tapte 1-0 og er nå ute av Norway Cup.

Bilde av fornøyde spillere og trenere etter 1/32 dels finalen. Foto: Andreas Theilmann Jensen.

Fredag 4. august:

ENK - Nordhordland BK spilte kvartfinale mot Begby IL og vant denne kampen 4 - 0. Dermed er fornøyde jenter klar for semifinale i kveld kl 18.15. Er vi heldig sender Nordhordland Avis også denne kampen live slik som kvartfinalen. Evt. sjekk utt BA. Informasjon om dette finner dere evt. på FB siden NBK supporter eller ENK sine FB sider.

Grasrotandelen

Hovedsponsor

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift