Meld deg på fotballskolen 2017

Har du husket å melde deg på fotballskolen som Avaldsnes arrangerer 14.-16. august. Meld deg på nå. For påmelding og mer info - gå øverst på siden og trykk på linken like over bildet. påmeldingsfrist er torsdag 10. august 2017. Bilde: Damespillerne blir med som instruktører.

Damelagsspillerne blir med som instruktører når Avaldsnes arranger Tine Fotballskole. Det skjer som vanlig den siste uken før skolestart, mandag 14. – onsdag 16. august. Påmeldingsfrist er torsdag 10. august, og gjøres på vår nettside avaldsnes.no. Trykk på linken helt øverst på web-siden

Avaldsnes har høstet mye ros for gjennomføringen av Tine Fotballskole, særlig at vi stilte med våre profesjonelle spillere som instruktører. Denne suksessen fortsetter vi med, og damespillere skal være med som instruktører på fotballskolen også i år.

Tine fotballskole er for barn (jenter og gutter) mellom 7-14 år, og varer hver dag fra kl. 10.00 – 15.00. Den første dagen er imidlertid oppmøtet kl. 09.00 på grunn av tid til registrering og utlevering av utstyr. Det blir som vanlig servert en varmrett midt på dagen – i pausen mellom de to fotballøktene. Hver deltaker får dessuten T-skjorte, ryggsekk og en fotball.

EAT MOVE SLEEP CUP 2018

http://avaldsnes-eatmovesleep.cups.nu/

EatMoveSleep Cup arrangeres i år lørdag 14. og søndag 15. på Avaldsnes Idrettssenter. Aldersklasser er 6 til 12 år.

Neste hjemmekamp håndball 2. div.

AVALDSNES - VIKING HK

Håvikhallen

Torsdag 22. febr. kl. 20.00

 

 

 

 

 

 

 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift