Norway cup 2017

Flaktveit IK har fire lag med i årets Norway cup.

Endelig var sommerens høydepunkt en realitet og våre 4 Flakka lag hadde etter lørdagens ankomst fått med seg åpnings konsert og sjekket livet på "Sletta" og fått tildelt skole.
 
Etter at natten var unnagjort og det kriblet i mage og bein til liten og stor skulle det endelig bli action og først ut var våre juniorer, og da med åpnings kamp på TV. WOW.
Dessverre brukte elevene til Tom 1 omg for å bli varme, men de spilte også med et ungt mannskap og gjorde seg ikke bort.
Etter 1 omg lå de under 3-0, men en god "Pep Talk" i pausen og litt mer selvtillit endte det med 3-1 Tap.. Vi vinner 2 omg og det er sterkt.
 
Dagens andre lag i ilden var Frode sine lovende og fremadstormende Flakka jenter 03. De kom i en tøff pulje med masse sterke gode lag så her var det spennende å se hvordan disse ville få kampen i sin stil. Joda jentene ga gass i pressede situasjoner og så seg aldri tilbake. De kom under 1-0 og de så noen ganger farlig ut, men det gjorde det også når vi var på andre siden av banen. Flakka jentene hadde mange fine kombinasjoner og de viser at de ikke er redd for å prøve.... Ja de tør å feile og det gir resultater. Etter et nydelig gjennomspil til en rask Emma var hun iskald alene mot keeper og pang satt den i nota. 
Resultatet sto seg ut og kampen endte 1-1, en god kamp hvor vi aldri gir opp og jobber hardt sammen.
 
Dagens 3 kamp skulle så Andres sine Flakka jenter 02 måle krefter mot et lag som skulle bli en nøtt å knekke, ihvertfall slik vi hadde hørt og sjekket. 
Jentene startet litt ruskete og var nok preget av lite humpete bane og noen aggressive motstandere med masse fart og god samhørighet. Kanskje litt høye skuldre i starten, men dette skulle vi få til..... Vi kom under relativt tidlig også her 1-0 og det bølget mye fram og tilbake. Jeg som obeservatør hadde en følelse av at 2 omg ville dette snu. En meget god pause prat fra Andres imponerte meg og nå måtte det snu..... Nei dessverre ble det ikke slik idag og jeg vil si at en U her ville vært greit. Men disse kommer også tilbake med Flakka Power utover i turneringen. Det ble altså et knepent 1-0 tap.
 
Så var det dagens kamp nr 4 og således siste kamp for åpningsdagen.
Gutter 01 og Helge`s disipler skulle gi oss en første seier, dette følte jeg på meg.
Joda gutta levert som bestilt og gjorde det til Flakka`s første seier i NC 2017, men langt fra den siste. 
Vi styrte mye av kampen og god og motiverende ord fra trener teamet gjorde susen.
Det ble seier, men vi gjorde det meget spennende til tider. Men igjen en god egenskap og komme tilbake, ha troen, vise utholdenhet og ikke minst TEAMWORK gir oss en dag med 4 flotte kamper en Lykkelig slutt.
 
Nå er det bare å glede seg til fortsettelsen så skal vi gi dere bilder og ref for hver dag.
 
Rikard W Hansen
Flaktveit Idrettsklubb
Tlf: 46484743 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift