I dag starter en spennende høstsesong

I kveld starter senior opp en spennende høstsesong med toppoppgjør i 6 div mot Fredrikshald. Kampen går hjemme på Selbak KG kl 20.15

Begge seniorlagene har hatt en flott vårsesong og etter en etterlengtet ferie har vi nå hatt etpar uker med gode treninger foran en spennende høstsesong. I 4 div drøyer det en uke før vi møter Kvik 2 borte, men 6 div starter opp i dag. Gjennom vårsesongen har vi merket at vi har blitt en attraktiv klubb, og vi har fått noen gode forsterkninger som har glid godt inn en fra før positiv og sterk spillergruppe. Det har ført til en enda tøffere konkurranse om en plass på 4 div laget, og dette er positivt både i treningshverdagen og for nivået på 2 laget i 6 div.

Vi får stadig spørsmål om vi går for opprykk, og til det er det et enkelt svar. Vi hadde før sesongen et mål om til enhver tid å vinne neste kamp. Denne målsetningen står ved lag og så får vi telle opp når sesongen er over.

Det som er veldig morsomt er at samme hvor vi kommer så hører vi masse positivitet i forhold til den jobben som gjøres i Selbak om dagen, og det hjelper oss veldig i den jobben som må gjøres hver dag for å prestere både på og utenfor banen.

Så møt opp på stadion utover høsten, det starter i dag kl 20.15:-)

 

Sponsor

Følg oss på Facebook!

Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift