Knepent tap mot Drøbak.

Det vil seg ikke helt for våre gutter om dagen. Denne gang endte det med 2-1 tap.

Drøbak var best innledningsvis og kom til et par muligheter som kunne ha blitt farlige. Etter hvert jobbet vi oss inn i kampen. Vi var tidvis gode i vårt kontringsspill i første omgang. Både Andreas Andreassen og debutant Mohammed Saleban hadde gedigne muligheter til å sende oss i føringen.

Når vi ikke greide å score på disse mulighetene skulle vi bli straffet. Et godt Drøbak angrep resulterte i at de kom seg fri inne vår 16 meter. Skuddforsøket ble først blokkert av Jørgen Røine, men uheldigvis endte returen hos en ledig Drøbak spiller. Fra kort hold ble det en enkel sak å sende hjemmelaget i føringen.

Etter dette fortsatte omgangen i samme spor. Vi ble felt av et par marginale offside avgjørelser hvor vi kunne ha redusert. Drøbak var også farlig frempå, men ble noe upresise i sine avgjørende forsøk. Dermed tok lagene pause på stillingen 1-0 til vertene.

De siste 45 minuttene startet tilnærmet likt som de første, men denne gang med et noe større overtak for hjemmelaget. Kun fire minutter skulle det ta før vertene skulle doble sin ledelse. Scoringen kom som et resultat av at vi mistet ballen på en fin overgangsmulighet. Når vi da ikke kom oss tidsnok i press på ballfører fikk Magnus Fagernes hos Drøbak ladet kanonen. Symptomatisk nok traff skuddet undersiden av tverrliggeren hvor ballen spratt akkurat på rett side av streken for hjemmelaget.

Vi prøvde å heve oss, men slet de påfølgende minuttene med å få til noe konstruktivt. De siste 15- minuttene evnet vi mer og fikk omsider muligheten fra straffemerket. Dessverre havnet forsøket over tverrliggeren.

De resterende minuttene av kampen bølget det fram og tilbake med muligheter til begge lag. På overtid reduserte vi etter et flott hodestøt fra innbytter Alban Ramadani.

Oppsummert er vi nok en gang med i kampen, men vi mangler litt kvalitet i de kampavgjørende situasjonene. Alt i alt en fortjent seier til hjemmelaget.

Vi prøver igjen førstkommende lørdag. Da må Vestfossen beseires på Bellevue.

Vi takker Drøbak Frogn for en god kamp og ønsker de lykke til videre.

Kampfakta:

Drøbak Frogn- Sprint- Jeløy

14. serierunde Norsk Tipping- ligaen avdeling 1.

29.07.17 Seiersten stadion

Tilskuere:

120

Resultat:

2-1 (1-0)

Mål:

(19 min.) 1-0. Mikkel Aarstrand

(49 min.) 2-0. Magnus Fagernes

(90 min.) 2-1. Alban Ramadani (Ervin Kozica)

Målsjanser:

8-4 (Moss- avis)

Lagoppstilling:

Anders Korsnes- Leon Dokland Ludvigsen (Fredrik Wasenius i 18 min.), Jørgen Lindum Røine, Numan Øzdemir, Henry Isegran- Terje Tangen (Ervin Kozica i 15 min.), Henning Johannessen (Håkon Stark i 15 min.), Erik Halvorsen- Mohammed Saleban (Mads Dyrseth i 15 min.)- Andreas Andreassen, Eirik Kaldheim (Alban Ramadani i 21 min.)

Ubenyttet:

Odin Nordvåg

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift