O-ringen i Värmland

Etappeseier til Hedda Hoff Hagen

O-ringen i Värmland 2017

Byåsen deltok med 24 stk i orienteringsklassen, og 1 i mtb- orientering. 

Vi hadde ei fin uke i O-campen i Arvika, der vi hadde felles samling om kvelden og delte ut Byåsenmedaljer for ulike prestasjoner. Vi feira bursdag og etappeseier, og hadde musikk til underholdning hver eneste ettermiddag. 

Det starta med en kretsstafett for ungdom, der Petter Liabakk Eriksen deltok for Byåsen, og sprang en god sisteetappe.  Resultat

Hedda Hoff Hagen tok etappeseier dag 4, og hadde også beste etappetid dag 5 da hun sprang seg opp til 3.plass i sammendraget i D16-kort. Hun fikk to ganger opp på podiet, for å ta imot premie. O-ringen har store pengepremier i gave til eliteløperne, mens andre etappevinnere får premie i av dagens sponsor. Så Heddas gode prestasjon gav vindusspylervæske i premie. Det er 76 klasser og 15000 deltakere. I O-ringen er det bare etappevinnerne som får premie i de ordinære klassene. Siste dagen får de 3 beste i ungdomsklasser og eliteklasser opp på podiet. Så selv om det er mange klasser, er det en stor prestasjon å komme opp på podiet.

I eliteklassene starta det tungt for våre løpere, men de sprang seg opp  i løpet av uka. Ingeborg Eide hadde beste prestasjon med 2.plass på dag 3, og hadde også gode løp de siste to dagene. I jaktstarten sprang hun seg opp til en 13. plass, i en klasse der Linnea Golsæter var suveren. Nytt av året var at junioreliteløperne også sprang sprint. Lene Berg Hanssen sprang et godt løp, og kom på 14. plass. Ragnhild Eide sprang en god mellomdistanse, der hun kom på 11.plass, og ble nr 16 sammenlagt.

Blant veteranene var det Rine Hanssen som gjorde det best med 25.plass sammenlagt i D50. 

Resultat

Aktivitetskalender

Vårt siste store arrangement (se bl.a. bilder under fanen løpsinfo)

Støtt våre sponsorer

Følg oss på Sosiale medier

Terminliste, påmelding

Eventor (Norge)

Eventor (Sverige)

Bli bedre ...

Postbeskrivelser: Hva viser postbeskrivelsen?

Prøv orientering på nett her!

Andre (mange) nyttige o-øvelser her.

Kontakt oss

Leder: Ingeborg Eide, 957 69 980, email byaseno.leder@gmail.com

Leder sportslig: Lene Berg Hanssen, 451 37 862, email byaseno.sportslig@gmail.com

Leder teknisk: Børge Leiren, 970 10 785, email byaseno.teknisk@gmail.com

(se ellers under fanen Info fra styret/Tillitsvalgte)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift