En flott Dana Cup er snart tilbakelagt

Alle ledere og spillere bruker nå lørdagen på å pakke og rydde på Høiene skole for turen hjem til Forus.

Det har gått snart 6 dager siden Forus og Gausel ankom Høiene Skole og Dana Cup med til sammen 137 spillere og ledere. Etter en rolig mandag hvor vi gjorde oss kjent med Hjørring og Dana Cup området og gikk i tog som vanlig, har det tirsdag til og med fredag vært kamper, forberedelser og sosiale aktiviteter for hele klubben.

Etter noen spennende puljespill endte vi med 5 av 8 lag i A-sluttspillet og startet torsdagen med 8 forventningsfulle lag klar til kamp. Etter torsdagen var det kun J16 igjen som hadde kvartfinale i A-sluttspillet midt på dagen mot Gossen. En svært spennende kamp som bølget fram og tilbake og som endte 0-0 og straffekonkurranse. En nervepirrende greie som Gossen kom seirende ut av dessverre.

Resten av tiden har klubben benyttet til sosiale aktivieter sammen og lagvis - alt fra spontane kortspill på skolen til middag i Hjørring sentrum.

I skrivende stund er bagasjebilene i ferd med å pakkes før avreise slik at spillere og ledere har litt mindre å tenke på under reisen tilbake til Stavanger. Tusen takk til Møller Bil og Maskin og Auto Service AS for lånet av to store varebiler. Det har gjort livet til spillere og ledere svært mye lettere under reisen til Dana Cup.

Gutter 14 foran varebilen fra Maskin og Auto Service AS etter seier over Flint Tønsberg 3-1

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift