Straffekonkdrama x 3

Tre av Nymark-lagene røk ut av Dana cup på verst tenkelig vis, nemlig straffekonkurranse.

Klokken er 07.30 torsdag morgen i Hjørring og det er klart for dagens første kamp med et Nymarklag i aksjon. Nå er sluttspillet i gang og det betyr vinn eller forsvinn. Nymark 3 (G15) ble sist i sin gruppe og skal derfor spille B-sluttspill. Motstanderen denne morgenen er Nøtterøy kledd i helrøde drakter. Nymark 3 har for anledningen blå drakter som er bortedraktene til A-laget som har ferie. Den eneste grunnen til at Nymark stiller i blått er at deres egne drakter står av seg selv av tørket svette og lukter deretter.

Tredjelaget har spilt seg i form i løpet av turneringen. De tre første kampene endte med tap, to av dem også ganske store tap. I fjerde kamp klarte laget å holde nullen i begge retninger og i femte og som også skulle bli den aller siste kampen endte uavgjort 4-4. Nymark ledet 4-3 til det gjenstod sekunder av kampen, men Nøtterøy måtte altså klare å utligne før dommeren blåste av kampen. Dermed måtte det straffekonkurranse til for å kåre en vinner. Og det ble Nøtterøy siden de scorte på en straffe mer enn Nymark.

Straffekonk nr 2
Noen timer senere denne dagen er det Nymark 1 (G15) sin tur til å spille første A-sluttspillkamp. De har fått en tøff motstander i Hinna som faktisk vant Dana cup for to år siden. Men Nymark kjempet godt og tar ledelsen 1-0 som etterhvert blir utlignet av Hinna. Flere mål blir det ikke i ordinær spilletid og dermed er det klart for dagens andre straffesparkkonkuranse med et Nymark-lag. Og det skulle tidlig vise seg at dette ikke var dagen for klubbens straffeskyttere. Når to av tre av Nymarkguttene bommer og Hinna scorer på de fire første er kampen avgjort. Hinna går videre, Nymark er ute.

Straffekonk nr 3
Torsdag kveld er det klart for dagens tredje og siste straffesparkkonkurranse med et Nymark-lag i aksjon. Det er vårt G14-lag som før på dagen har kommet seg i gjennom både 1/32-dels- og 1/16-delsfinalekampene i B-sluttspillet med blant annet å slå Vidar med 1-0. Det var viktig for Nymarkguttene siden det var Vidar som slo dem ut året før. Dermed ble sen kveldskamp for G14-laget. Motstander i 1/16-delsfinalen ble det tyske laget Jahn Schneverdingen TV. G14 stiller med en liten tropp i Dana og nå har det alvor begynt å tære på kreftene til guttene. Likevel kjemper de som løver og er bedre enn sine tyske motstandere. Likevel står det uavgjort 1-1 ved full tid. Dermed straffesparkkonkurranse nr 3 for dagen og alle vet hvordan det ender i slike konkurranser når tyske lag er involvert. Det tyske laget går seirende ut av duellen. Og slik ble det også denne gangen. På de tre første straffene scorte tyskerne på alle, mens Nymark scorte på ingen. Og da ble det tysk vinner og nok et Nymarklag er ute av turneringen.

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift