Årets tredje mot Bærum

Kaptein Sortevik med flere er tilbake.

Søndag går a-laget løs på del to av årets PostNord-liga. Da venter Bærum, som vi serieåpnet mot med uavgjort i april.

Bedre gikk det da vi slo dem ut av cupen med sterke 4-0. Det var kampen som på mange måter snudde det for Isnes og co etter en tung sesongstart.

3-1 borte mot Finnsnes sist viste at laget fortsatt har inne formen som laget viste på forsommeren.

- For oss er det viktig å fortsette å forsterke det vi var gode på mot Finnsnes. I det offensive fikk vi da lengre perioder med ball, hvor vi var tålmodige, men også direkte når det var muligheter for dette. Vi ønsker å kunne slippe opp noen flere folk i vårt offensive spill, som kan gi resultater av flere folk i boksen, sier Jørgen.

Til denne kampen er Di Vita, Hagen, Sortevik, Skaga og Valøy tilbake. Doff er ute med fem gule kort.

- Ellers er det klart at Anders Lübeck kler seg i Lyn-drakt ut sesongen for å få matchtrening på høyest mulig nivå. Nikolai Aarø har valgt å ta en pause fra fotballen. Det er selvsagt veldig synd, og her står selvfølgelig dørene åpne for å komme tilbake, sier Jørgen.

Nenass spiller sin siste kamp i Kåffa-drakt.

- Vi skulle gjerne hatt med oss Nenass videre, men det er med glede vi sender han til en klubb på et høyere nivå. Det fortjener Nenass og det blir spennende å følge utviklingen, sier Jørgen.

Det er enda ikke avklart hvilket lag som får glede av Nenass framover.

- Vi ser fram til å møte Bærum igjen, og regner med det er mye av det samme som vi har møtt to ganger tidligere i år. Et lag som ønsker å holde ballen i laget og med en del fart fremover i banen, sier Isnes.

Kampstart på Kadettangen er kl. 18.00 søndag. Etter en lang Norway Cup-dag håper vi å se mange KFUM-supportere der.©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift