Info før Drøbak-Frogn

Lørdag går turen til badebyen hvor vi møter Drøbak Frogn. Avspark er klokken 16:00 på Seiersten stadion.

Til tross for et klart tap for Kvik Halden i forrige kamp var det en del positivt vi kunne ta med oss fra oppgjøret. Når det er sagt har vi fortsatt en del å forbedre hvis vi skal begynne å vinne kamper på jevnlig basis.

Disse tingene har vi jobbet godt med på treningsfeltet denne uken. Troppen teller i skrivende stund 25 mann og konkurransen om en plass i startelleveren og i kamptroppen er skjerpet. Tatt dette i betraktning håper og tror vi på tre kjærkomne poeng.

Lørdagens motstander møtte vi på Bellevue i første serierunde. Etter en fatal innledning og ditto dårlig første omgang lå vi under 4-0 til pause. Med en mann mindre i andre omgang vant vi 2-0 og kunne med større effektivitet dratt med oss en uavgjort.

Drøbak har levert en stabil og bra vårsesong. Etter rapportene har de ut i fra spill og sjanser fått noe dårlig betalt. De er et hardtarbeidende kollektiv med noen veldig gode enkeltspillere. I følge deres hjemmeside disponerer de et skade og karantenefritt mannskap.

Det samme gjelder for øvrig vårt lag. Vi har riktignok et par som sliter med noen småskader, men ventelig er disse klare til lørdag.

Videre har alle våre ny signeringer gjort det bra på trening. Fire av disse er med i lørdagens tropp. Når det gjelder Ole Kristian Hagmann har han vist veldig mye bra på trening. Han må imidlertid bruke noe mer tid for å ruste seg opp for å tåle intensiteten i 3 divisjon.

Vi håper mange tar turen fra Moss til oppgraderte Seiersten for å heie på oss.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift