Seier til G16

Nymark G16 vant 2-0 over arrangørklubben Hjørring i sin åpningskamp.

Mye bra spill av Dana cup-veteranene på Nymark G16 da de møtte arrangørklubben Hjørring tirsdag ettermiddag. Kanskje kaptein Hsa Eh Mwee (bildet) og resten av laget anstrengte seg litt ekstra mye siden kampen ble sendt direkte via BA sine nettsider? God start i alle fall for laget som har gjort det meget bra de siste to årene på Dana cup.

Nymark 3 (G15) møtte også Hjørring i sin andre kamp i gruppespillet sent i går kveld. Her ble det imidlertid  et knepent 2-1 tap for Nymarkguttene, Hjørring scorte på et tvilsomt straffespark i sluttminuttene av første omgang og det andre helt i starten av andre omgang. Nymark lot seg ikke forstyrre av et par baklengs og sto på videre. Laget spiller seg i form og i dag venter tøff motstand fra både Norge og Canada.

Nymark G14 spilte uavgjort 0-0 i sin åpningskamp. Her ble laget snytt for straffespark og fikk et mål annulert, men guttene er på gang og det blir spennende å se hva de kan finne på i de to neste gruppespillkampene.

Tap mot Tromsø
Vårt J16-lag fikk det som forventet tøft mot et fysisk sterkt Tromsølag i sin åpningskamp. Mest sannsynnlig er de ferdig med den verste motstanderen i gruppespillet og det skal bli spennende å følge dem videre i turneringen. J14 tapte 4-0 for et amerikansk lag i sine andre kamp og møter Faaberg i siste gruppespillkamp i ettermiddag. Vårt yngste jentelag, J13, møtte også et amerikansk lag og tapte 8-0.

Nye muligheter for alle lag i dag.

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift