Tap i Halden

4-0 seier til effektive haldensere.

Halden stadion har i løpet av vårsesongen fått kritikk for å være i dårlig forfatning. Dette var ikke tilfelle denne varme sommerdagen. En flott og innbydende gressmatte la forholdende til rette for en god kamp.

Det var hjemmelaget som godt best i gang. I løpet av de ti første minuttene var ikke vårt lag inne på vertene sin banehalvdel. Likevel hadde vi tilsynelatende god kontroll, selv om Kvik spilte seg til en del cornere. Vi noterte en ok sjanse for hjemmelaget, men forsøket fra noe skrått hold ble avverget av våre sisteskanse.

Etter hvert så begynte vi også å finne ut av det. Vi kom sågar til en god mulighet ved Eirik Kadlheim. Alene med keeper, og med en Kvik- forvarer som stresset han ble dessverre avslutningen for dårlig.

Andreas Andreassen fikk også en gedigen mulighet, men første touchen ble litt for dårlig. Dermed endte en potensiell kjempesjanse ut i ingenting.

Til tross for at vi kom oss mer inn i kampen var det fortsatt hjemmelaget som var best. Vi sto imidlertid godt imot og vertene strevde med å komme til de helt store sjansene.

I det 28. minutt skulle de likevel ta ledelsen på noe som i utgangspunktet ikke var en målsjanse. Et innkast ble noe dårlig klarert av oss. Ballen dalte ned på ca. 20. meter. Der ladet Øystein Næsblad Lundheim kanonen. Han fikk et kjempetreff på volley, og ballen føk limt inn i hjørnet bak en sjanseløs Odin. Kjedelig for oss, men likedan en god prestasjon av spissen.

Selv om vi var langt mer med i denne perioden skulle vi likevel slippe inn ytterligere to mål før pause. Et balltap på egen banehalvdel førte til en kontring mot vår forsvarsfirer. Deres kantspiller ble spilt fri inn bak vår firer. Han serverte ballen på sølvfat til deres andre giftige spiss Bjørn Berglund. Han fikk en enkel sak med å sette inn 2-0.

Ett minutt før pause var det igjen duket for et unødvendig baklengsmål. På vår egen corner greide vi til tross for god numerisk balanse å slippe inn ytterligere et mål.

4-1 i målsjanser og 3-0 til hjemmelaget oppsummerer omgangen ganske så greit.

Pausen angrep vi på en positiv og konstruktiv måte.

Andre omgang var vi ganske så gode. Vi hadde en del ball og vartet tidvis opp med mye bra spill. Minuset var at vi ikke greide å omsette dette til så alt for mange sjanser. Mulighetene fikk vi på dødball signert Jørgen Røine x 2. Langt ute i overtiden skulle hjemmelaget score sitt fjerde mål. Denne gang etter flott angrepsspill.

Til syvende og sist ble det et fortjent tap, men 4-0 gir et noe feil bilde av kampen. Vi tar med oss mye positivt fra oppgjøret og retter fokuset mot Drøbak Frogn.

Vi takker Kvik for en fin kamp og ønsker de lykke til videre.

 

Kampfakta:

Kvik Halden- Sprint Jeløy

13. serierunde Norsk Tipping- ligaen avd. 1

Halden stadion 23.07.17

Tilskuere:

132

Resultat:

4-0 (3-0)

Mål:

(28 min.) 1-0. Øystein Lundblad Næsheim

(40 min.) 2-0. Bjørn Berglund

(44 min.) 3-0. Øystein Lundbald Næsheim

(90 min.) 4-0. Bjørn Berglund

Målsjanser:

6-4 (Moss- avis)

Lagoppstilling:

Odin Nordvåg- Leon Dokland Ludvigsen, Jørgen Lindum Røine, Numan Øzdemir, Henry Isegran- Markus Børud Kamark, Henning Johannessen (Ervin Kozica i 12 min.), Eirik Kaldheim (Daniel Ark Saastaad i 7 min.) - Mads Dyrseth (Håkon Stark i 29 min.), Andreas Andreassen (Fredrik Wasenius i 7 min.), Alban Ramadani (Marius Christensen i 19 min.)

Ubenyttet:

Pål Kirkerød

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift