Banen stenges fra 11. juli.

Det støtdempende materialet under kunstgressmatten skal byttes ut i løpet av juli måned. Tirsdag 11. juli starter arbeidet med å fjerne det nåværende støtdempende laget. Fra rundt 21. juni blir det nye støtdempende materialet lagt på. All aktivitet på banen innstilles fra 11. juli og til kunstgresset er lagt tilbake på plass.

Vi skifter ut det støtdempende laget fordi det isolerer mer enn forutsatt i avtalen da vi la nytt kunstgress i 2015. Det nye materialet vil ha den samme støtdempende effekten, men vil lede varme fra varmesystemet og til kunstgresset. Klubben forventer årlige besparelser i strøm på rundt 60.000 til 100.000 kroner av tiltaket.

Når kunstgresset er fjernet er det strengt forbudt å bevege seg på banensiden det kan medføre at banen underlaget får groper som gjør banen mer ujevn og spille på. Entreprenøren vil etter beste evne forsøke å sperre inngangen til banen for å minimere risikoen for skader på underlaget.

De annonserte treningene i juli utgår inntil det nye dekket er på plass, men ballbingen vil fremdeles være tilgjengelig. 

Våre treningssponsorer

Grasrotandelen

 
Støtt HUK - klikk logo
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift