Fotballskolen 2017 er over - 2018 her kommer vi!

For en uke - for en gjeng - for en glede! Fotballskolen er over og dette ble i år som i fjor en suksess. Lek og mestring i sentrum sammen med mange engasjerte og ivrige ungdommer som instruktører på og rundt MIL banen.

Mathopen fotballskole 2017

I forrige uke var det full aktivitet på Kongsmyren når årets fotballskole gikk av stabelen. Regnet og alle rekordene om nedbør i Bergen ga seg akkurat i tide, og godværet viste seg fra sin beste side under arrangementet. Fotballglede sto i sentrum i Mathopen, og FOR en uke det ble!

I år var det hele 103 deltakere og 23 instruktører i aksjon. Vi ser at mange av de samme barna og voksne som er med, går igjen år etter år. Dette er veldig gledelig, og vitner om at fotballskolen er gøy! Stikkordene glede, samhold og mestring summerer uken godt. Det ble en fantastisk uke med mange høydepunkt. Seks timer hver dag spekket med ulike aktiviteter. Både barn og voksne har storkost seg.

I løpet av uken har barna fått være med på masse øvelser, kamper, turneringer, ulike aktiviteter i skogen, grilling, triksekonk, straffekonk og ikke minst møte med Brannspillerne Bismar Acosta og Kasper Skaanes.

Møte med Brannspillerne var et av de store høydepunktene, og ekstra kjekt var det at vår egen Oskar Stensrud (14) slo Brann-stjernene i triksekonk! Litt av seansen, som varte i over 10(!) minutter, ble filmet og lagt ut på facebook. Vi kan melde at denne videoen har nådd nesten 7000 stk. Det lar seg høre!

Vi har hatt smørelunsj og mellommåltider med frukt hver dag hele uken. I tillegg har det blitt servert sushi, pizza og is. Sjokomelken til Tine kan også sies å ha stått i sentrum under den gode lunsjen i MIL-huset. Lite å si på oppvartningen!

Uken ble avsluttet med cup, kamp voksne mot barn og pizzafest i 26 grader og sol. Til slutt fikk alle diplomer for vel gjennomført fotballskole. Vi kan vel også si at flaskene ble brukt til noe annet enn å drikke fra, når det hele var over. Var det noen som sa vannkrig?!?

Vi gleder oss allerede til neste år :-)

Stor takk til primus motor Grethe!

God sommer til dere alle.

Tekst: Even Totland

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift