Tap mot Ørn Horten

2-4 i en innholdsrik kamp.

Årets siste kamp skulle bli svært underholdende affære for de 162 fremmøtte i varmen på Bellevue.

De første minuttene var det Ørn som tok kommandoen. Vi strevde litt med å finne ut av deres angrepsspill. Da vi omsider fant ut av jevnet det seg ut.

Vi har mer eller mindre under hele vårsesongen hatt for vane å gi motstanderen store muligheter ut av ingenting. Det samme skulle skje etter 16. minutter. Vi hadde tilsynelatende full kontroll, men en kommunikasjonsbrist endte med at ingen Sprint- spillere tok eierskap av ballen. Dette skulle motstanderen utnytte. Til tross for at vi var i overtall greide bortelaget å skape et farlig rom. Dette ved en fra imot bevegelse på deres to spisser. Vi ble med på imot bevegelsen, og da ingen våre lukket rommet ble det en enkel sak for Lasse Brandsdal å sende bortelaget i føringen.

Gledelig var det å se at vi etter gjestenes ledermål tok over styringen av kampen. Det var tendenser til mye bra spill, men i den avgjørende fasen stoppet det opp. I det 22. minutt skulle publikum bli vitne til en snodig situasjon. Henning Johannessen ble fint spilt igjennom bak Ørn- forsvaret. Han ble hindret på vegen, men klarte likevel å holde balansen. Henning serverte ballen på sølvfat til Andreas Andreassen, som enkelt kunne sette inn utligningen. Gleden varte imidlertid i noen få sekunder. Assistent dommeren viftet med flagget for offside mens dommeren pekte på straffemerket for forseelsen av Henning. Etter et lite dommermøte ble det dømt straffespark, og som en konsekvens ble bortelagets Selim Muho ble sendt i dusjen. Dessverre ble straffesparket enkelt reddet av Ørn sin solide sisteskanse.

Resten av omgangen trillet vi ball mot en lavtliggende bortelag. Vår trilling førte ikke til noe tellende resultat og lagene tok en fortjent pust i bakken.

Vi skulle få en pangstart på andre omgang. Kun ett minutt var spilt da Henry Isegran stanget inn 1-1 på en corner. Akkurat da var det optimisme å spore i Sprint- leiren.

Denne optimismen skulle fra det 50. til det 55. minutt få seg en brutal knekk. Hva det gikk av våre spillere i denne perioden vites ikke, men fasiten var likevel at vi forærte bortelaget tre mål. På en måte greit hvis man blir utspilt, men denne gang sørget en rekke feil valg til at bortelaget kunne straffe oss hardt og brutalt. I det 57. minutt fikk de også sin andre straffe, men denne gang reddet Odin forsøket. Vårt håp om tre poeng forsvant med andre ord på fem minutter.

Heldigvis skulle vi også denne gang greie å heve oss. Vi fikk inn en redusering i det 74. minutt og øynet en mulighet til å få med oss i hvert fall ett poeng. Dessverre greide vi ikke å sette inn et vedvarende trykk mot gjestene og de kunne mer eller mindre kontrollere inn seieren.

Dermed avsluttet vi vårsesongen med fire strake tap. Uansett hvordan man vrir og vender på det har vi ikke prestert godt nok. Resultatet av dette er at høstens kamper blir en kamp for å unngå nedrykk.

Bruker vi ferien godt og trapper opp kvaliteten på trening, så skal mulighetene for fortsatt spill i Norsk Tipping- ligaen være tilstede.

VI gratulerer Ørn Horten med seieren og en bra gjennomført kamp.

Neste kamp spilles 23 juli borte mot Kvik Halden.

 

Kampfakta:

Sprint- Jeløy- Ørn Horten

12. serierunde Norsk Tipping- ligaen avd.1

30.06.17 Bellevue.

Tilskuere:

161

Resultat:

2-4 (0-1)

Mål:

(16 min.) 0-1. Lasse Bransdal

(46 min.) 1-1. Henry Isegran (Henning Johannessen)

(50 min.) 1-2. Thomas Utter Jensen

(52 min.) 1-3. Lasse Bransdal

(55 min.) 1-4. Thomas Utter Jensen

(74 min.) 2-4. Andreas Andreassen (Henning Johannessen)

Målsjanser (Moss- avis):

5-6

Lagopstilling:

Odin Nordvåg- Terje Tangen, Jørgen Lindum Røine, Ervin Kozica (Mads Dyrseth i 29 min.), Henry Isegran- Christoffer Hjelkrem (Joakim Hermansen i 18 min.), Erik Halvorsen (Daniel Ark Saastad i fem min.), Markus Børud Kamark (Håkon Stark i 29 min.)- Henning Johannessen, Andreas Andreassen, Eirik Kaldheim

Ubenyttet:

Pål Kirkerød

 

 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift