En fortjent seier i siste kamp før ferien. Fart tar dermed ferie på 6.plass og har 14 poeng.

På bildet ser vi fra venstre: Sina B., Ane, Ingeborg, Camilla, Sina S. og Lene etter 2-0-scoringen. (Foto: Pål Jacobsen - HA).

Lage: Torbjørg Austlid- Sina Sagbakken- Sina Berntsen- Maren Kristine Andersen- Ane Helseth- Ingeborg S Osmo- Natalie G Nilsen- Lene Bredesen- Inger Ane Hoel- Camilla Bekkevold og Kristin Blien. Inn kom: Dorthea Glorud- Anniken S Pedersen og Maja Flengsrud.

Med seier mot KIL / Hemne kunne vi ta ferie med 14 poeng og være sånn greit fornøyd med vårsesongen. Kampplanen var klar: Det skulle ikke spares på kreftene. Spille ball og stå høyt i press.

Det var strålende vær i Øvre Vang denne lørdagen, så det kunne bli en "kraftanstrengelse" å spille fotball i stekende sol. Fart-jentene tok tak fra første spark og gikk rett i angrep. Etter 5 minutter fikk KIL/Hemne corner, den kontret Fart på og gikk opp i ledelsen 1-0. Dette var en perfekt kontring, Ane Helseth sendte en lang ball opp til Camilla Bekkevold. Hun satte fart ned mot dødlinjen og slo et perfekt innlegg med venstrefoten, der kom Natalie G Nilsen og dempet ballen nydelig før hun fra 5 meter satte ballen i mål. Super kontring, og en meget god start på kampen ! Etter 7 minutter kom vi til en stor sjanse, men Ingeborg satte dessverre den avslutningen over mål. Så fikk KIL / Hemne en sjanse etter 8 minutter, men Torbjørg fikk slått den avslutningen til corner. Da stadionuret passerte 12 minutter fikk Natalie et frispark ca 35 meter fra KIL / Hemne målet. Ane la ballen på plass, slo et perfekt innlegg som landet på 5-meteren og stusset oppi høyre hjørnet for keeper. 2-0 til Fart og jubel på tribuna. ( Dette har vi sett før, ikke lett for keeper når alle stormer inn i boksen. Denne gangen var det ingen som "brøt ballbanen", så en vanskelig jobb for keeper i sånne situasjoner.) Uansett, vi ledet 2-0 og hadde full kontroll på kampen. Så fikk jentene en fortjent "vanningspause" midtveis i omgangen, og etter den ble omgangen nokså jevn. Fart kom til 2 gode sjanser til før pause, men stillingen 2-0 sto seg omgangen ut.

Vi var fornøyd med 1. halvdel av omgangen, men slapp oss litt ned de siste 25 minuttene. Men målet med 2.omgang var meget klar: Vi skulle ikke slippe KIL / Hemne inn i kampen! Ut å jobb i sommersolen, så tar vi en velfortjent ferie etter å ha tatt 3 poeng !

2.omgangen ble nok litt jevnere, men Fart kom til de største sjansene. Bakover hadde jentene stort sett god kontroll, og KIL / Hemne maktet aldri å komme med noen sluttspurt. Fart hadde en ball til i mål etter 71 minutter, men Dorthea ble avvinket for offside.....den var nok meget "hårfin". Dermed endte kampen mellom Fart og KIL/Hemne 2-0.

Ros til hele troppen for en fin avslutning på vårsesongen. Seier, 2 mål og NULL baklengs = Meget bra !

Så da takker vi KIL/Hemne for kampen, ønsker de god ferie og lykke til med høstsesongen.

Camilla Bekkevold ble kåret til dagens Fart-jente, klapp-klapp-klapp. 

Da tar Fart-jentene ferie med 14 poeng og en 6.plass på tabellen. Nyt sol og varme, men husk å trene litt der dere er jenter! Så "gnur" vi på en høstsesong godt forberedt ! Det skal ikke være lettere for motstanderen å møte Fart-jentene til høsten vettu....GOD SOMMER !

Hilsen Svein, -som vanlig er fornøyd med seier!

Kommentarer


       

Farts org.nr. er 975341135