Lura IL er UEGO

Vi er med på UEGO-prosjektet til Sparebanken Vest. G12-2 og J12 fra fotballen og U14-gruppen i innebandy blir frontfigurer.

Uego er et helt nytt prosjekt hvor meningen er å få flere til å gjøre mere – for andre. Det er et positivt og annerledes holdningsprosjekt som utfordrer ungdom til å gjøre hverandre gode.

Gjennom et positivt og annerledes holdningsarbeid skal ungdommen utfordre seg selv og de rundt dem til å ha det gøy og gjøre noe bra for andre.

Hva er UEGO?
En UEGO handling, er når du gjør noe positivt for folka du er så heldig å ha rundt deg. 
UEGO er aktiviteter, handlinger, stolthet, gode holdninger, positivitet, historier, lek, en klem, et ord, en mening, observasjoner, kultur, venner, familie, generasjoner, nye bekjentskaper, samhold, fair play og teamspirit. 
Å være UEGO er gøy, meningsfylt og 100 prosent positivt. For deg. For ungdom. For alle. 

Hvem står bak UEGO?
UEGO er et holdningsprosjekt med bakgrunn i et initiativ fra Sparebanken Vest.
Prosjektet er blitt utviklet videre sammen med Viking håndball. En rekke idrettslag og skoler kommer til å bli involvert i UEGO fremover.
UEGO er et 100 prosent idealistisk tiltak.

>> Les mer om UEGO-prosjektet på uego.no

Lura IL som UEGO:
Som nevnt har tre av våre lag meldt seg som klubbens nye helter og forbilder i UEGO: Gutter 12-2 og jenter 12 i fotball, og ungdomsgruppen i innebandy.
Denne gjengen skal blant annet ha interne regler som gjør dem mer uego og dele minst én uego handling i måneden med oss andre via Facebook.
Selv om tre lag allerede er valgt ut, er det ingenting i veien for at flere lag i klubben følger opp og hiver seg på. Lura IL ønsker at alle lag skal være uego, og dersom ditt lag ønsker å gjøre enda mer utav det - ta kontakt med daglig_leder(a)lura-il.no.

#SyktUego #Uego2017

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift