Klart tap tross hederlig innsats

Åkra ble for sterke og vant 4-1 over Avaldsnes i herrenes 4. divisjon onsdag kveld. Dette var siste kamp før ferien. Neste kamp er torsdag 7. august hjemme mot Austrått

Bildet: Simen Lippestad scoret for Avaldsnes mot Åkra

Det gikk som forventet. Det ble tap også i den siste seriekampen i vårsesongen for herrelaget. Åkra vant fullt fortjent 4-1 på Idrettssenteret onsdag kveld, etter å ha ledet 2-1 ved pause. Likevel skal våre gutter har ros for innsatsen. Laget kjempet godt og skapte flere store sjanser, men møtte rett og slett en bedre motstander.

Før kampen ble et av idrettslagets trofaste medlemmer, Terje Bråthen, minnet med ett minutts stillhet.

Herrelaget står dermed med kun ett poeng etter halvspilt serie, og ligger desidert jumbo på tabellen i 4. divisjon. Avstanden opp til de andre bunnlagene er likevel ikke stor, og med noen forsterkninger til høstsesongen, kan laget kanskje klare være med å kjempe om å unngå nedrykk. Det er de to siste lagene som rykker ned til 5. divisjon. Men uansett må laget heve seg betraktelig om så skal skje.

-Jeg synes vi viste vilje og innsats i dag. Det skal guttene ha. Nå får vi jobbe bra i ferien og forberede oss godt til høstsesongen. Forhåpentligvis vil den gi et bedre utbytte, sa trener Alf Trygve Velde etter kampen. Det jobbes med å få inn noe mer rutine i Avaldsnes-laget til siste halvdel av sesongen og forhåpentligvis lykkes en med å få inn noen spillere.

Avaldsnes lå under 2-1 til pause. Åkra allerede etter 10 minutter ved Jan Ove Haringstad, men Simen Lippestad utlignet for hjemmelaget bare fem minutter senere. To minutter før pause fikk Anders Underhaug stå helt alene i feltet og nikket inn 2-1 ledelse til pause. To scoringer, tre minutter ut i 2. omgang, og tre minutter før slutt, fastsatte sluttresultatet til 1-4.
Keeper Kristian Storesund var den som viste best igjen på hjemmelaget. Han vartet opp med flere glimrende redninger.

KAMPFAKTA:
Avaldsnes ? Åkra 1-4 (1-2)
Avaldsnes Idrettssenter
4. divisjon avdeling 2
0-1 Jan Inge Haringstad (10),
1-1 Simen Lippestad (15),
1-2 Jakob Rasmussen (42),
1-3 Anders Langåker Underhaug (48),
1-4 Fredrik Lippestad (87)
Gule kort: Jonas Risanger og Tommy Lønning, Avaldsnes.
Dommer: Aleksander Skjold Vermundsen, Kopervik
Tilskuere: 124

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift