Minneord om Terje Bråthen

En av klubbens ildsjeler, spesielt på anleggssiden er gått bort.

Terje Bråthen gikk bort søndag 25. juni kun 52 år gammel. Terje var nært tilknyttet Avaldsnes Idrettslag. Først som fotballspiller i barne- og ungdomsårene. Siden har han hatt tillitsverv i klubben, senest som medlem i anleggsutvalget for inntil 2 år siden. I mange år var han et kjent ansikt på vårt anlegg, Avaldsnes Idrettssenter, dag som kveld, som ulønnet vaktmester, ved at han daglig utførte vedlikeholdsarbeid og merking av baner. Terje var et JA menneske som alltid stilte opp, og var svært opptatt av at anlegget skulle være ryddig og rent. Han deltok under kamparrangement for så vel herrer som damer, og når klubben arrangerte turneringer og andre arrangement.

Terje har vært en stor bidragsyter ved oppbygging av nåværende idrettssenter i bygda. Han la ned mange dugnadstimer under bygging av nytt klubbhus, senere da grusbanen ble lagt om til kunstgrasbane, og ikke minst da klubben bygget fotballhall for fem år siden. I 2005 ble han tildelt Magne Waages minnepris for sin innsats på, og rundt, Avaldsnes Idrettssenter. I 2006 ble han tildelt klubbes "middels statuett" for sitt arbeid i klubben gjennom mange år.

Terje var engasjert, og hadde sterke meninger om så mangt i vårt samfunn. Han hadde klare synspunkter, og som daglig leder i klubben hadde jeg gleden av å ha mange diskusjoner med han. Terje var snill og raus, med et godt smil på lur, til tross for sine personlige utfordringer. Han vil bli dypt savnet, men aller mest av sin familie, barn, mor og søsken. Vi lyser fred over Terjes minne, og minnes han med stor glede.

Terje Bråthen begraves fra Avaldsnes Kirke fredag 30. juni kl. 13.00

Neste kamp

Toppserien damer

Lørdag 19. mai kl. 15.00

Avaldsnes - Trondheims Ørn

5 DIV. HERRER

Onsdag 9. mai kl. 19.00

Avaldsnes - Torvastad

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift