Eidissen Consult kjøper fotballer til Junkeren

Eidissen Consult bidrar til innkjøp av 100 baller til glede for mange barn.

I disse dager er over 80 barn i alderen 6-12 år samlet på Stordalen Kunstgress for den tradisjonsrike TINE Fotballskole.

Arrangør IK Junkeren hadde i den anledning et stort behov for å kjøpe inn nye baller, og tok således kontakt med Eidissen Consult for å høre om de kunne være med å bidra til innkjøp av 100 stk 3er baller. Eidissen Consult var ikke tunge å be og tar store deler av regningen, noe vi er svært takknemlige for! Ballene vil etter endt fotballskole deles ut til de yngste lagene i klubben, så bidraget til Eidissen Consult er med på å sikre at alle lag har en ball per spiller. Noe som er særdeles viktig for at barna skal ha glede ved å spille fotball, samt utvikle seg og føle mestring.

Etter tre dager har barna storkost seg på fotballskole. Med splitter nye Select baller har vi sett noen forykende skudd og masse godt spill. Det har vært masse god aktivitet og barna virker å ha det veldig gøy. Vi gleder oss allerede til neste år.

Torsdag er siste dag av årets fotballskole og barna kan se frem til artig fotballaktivitet, diplomutdeling og en kald forfriskning som passer seg godt på en flott Nord-Norsk sommerdag.

Samarbeidspartnere

 

Sosiale medier

Samarbeidspartnere

Sosiale medier

Gi oss din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift