Championes League spilles i Podgorcia

Kvailifiseringskampene vil bli spillt i Podgorcia , hovedstaden i Montenegro og ikke i Pljevlja hvor klubben kommer fra i Montenegro.

Arrangørklubben, Breznica, hører til i byen Plevlja helt nordøst i Montenegro, på grensen til Serbia. At kampene spilles i landets hovedstad gjør reisen for våre jenter langt enklere. Det samme for supportere som har lyst å ta turen til Montenegro og støtte laget, noe flere har vist interesse for. Kampene spilles fra 22. til 27. august. I tillegg til Breznica møter vi som kjent Kiryat Gat (Israel) og Spartak fra Serbia. Sistnevnte må vel sies å være vår største utfordrer om å vinne gruppespillet og avansere til 16-dels finalen. Spartak, som er seedet på nivå 1, ble nummer to i sin kvalifiseringsgruppe i fjor med sju poeng, like mange som gruppevinner Breidablik fra Island. Det israelske laget, som var seedet på nivå 3, er med i Champions League for første gang. Hjemmelaget, Breznica (fra nivå 4), endte sist i sin kvalifiseringspulje i fjor med kun ett poeng. Avaldsnes er seedet på nivå 2, uten at vi kan vektlegge seedingen alt for mye.

Sannsynligvis reiser laget ned søndag 20. august, men reiseopplegg er ikke avklart enda. Det jobbes med dette, og en ser også på muligheten for charterfly hvor også surpportere kan blir med. Informasjon om dette vil foreligge i løpet av de neste 1-2 ukene.

Neste kamp

Toppserien damer

Lørdag 19. mai kl. 15.00

Avaldsnes - Trondheims Ørn

5 DIV. HERRER

Onsdag 9. mai kl. 19.00

Avaldsnes - Torvastad

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift