Avaldsnes har vunnet de siste åtte mot Sandviken

Kun en uke etter at Avaldsnes slo Sandviken ut av cupen, møtes lagene igjen på Varden Amfi, denne gang til kamp om seriepoeng. Kampen spille onsdag 28.juni kl 18.00

Bildet: Det gjelder å være innbitt og på hogget når Andreia og Avaldsnesdamene møter Sandviken onsdag. Midtstopperen fikk seg en smell på søndag, men spiller trolig i Bergen

Sandviken står nok en gang på motsatt banehalvdel, når damelaget i morgen løper ut på Varden Amfi i Bergen. Det er bare en uke siden sist lagene møttes i cupen, da Avaldsnes sikret seg videre avansement med en 2-1 seier tre minutter før slutt. I morgen er det seriepoeng det handler om, og kun 3 poeng er godt nok dersom vi skal henge med i kampen om topplassen.

Men Sandviken er vanskelige å vippe av pinnen på eget gress. Ingen lag i Toppserien har vunnet med mer enn ett mål mot hjemmelaget, og det blir en tøff oppgave for Avaldsnesdamene.

Avaldsnes stiller stort sett skadefrie. Luana fikk sitt 3. gule kort mot Trondheims Ørn, og må stå over onsdagens kamp. Verken Andreia, Lisa-Marie Woods eller Andrine Tomter, trente meg laget tirdag, men de forventes alle å være klar til kampen. Det samme gjelder Cecilie Pederen som har vært sjukdomsplaget de siste to ukene, men nå er i full trening igjen.

Jevne kamper
Det blir alltid jevne oppgjør mellom Sandviken og Avaldsnes, men våre damer trekker som oftest det lengste strået. Faktum er at Avaldsnes har vunnet de åtte siste obligatoriskere kampene mot bergenserne, men hele 5 av seierne har kun vært med ett mål.

På disse 8 kampene har Avaldsnes scoret 18 mål, mens Sandviken har gjort 5. Det betyr 2,3 mål i snitt for våre damer, mens Sandviken scorer 0,6 mål i snitt pr kamp mot Avaldsnes.

Vi får håpe seier nummer ni kommer i morgen, men uansett tror vi det kommer til å bli en jevn affære. Det viste cupkampen sist uke, og statistikk lyver ikke.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift