G16 1 et tap og en seier

Sander - Eidskog 1-0 Ottestad - Eidskog 1-4

Sander på bortebane skulle bli tøft og det ble en spennende kamp. Et tap på 8 kamper hadde Sander. De var også det beste laget i første omgang og gikk til pause med ledelse 1-0. Vi ble veldig lave og fikk ikke etablert noe spill fremover på banen. Simen sto godt i mål og holdt oss inne i kampen. Vi la om litt i pausa og det forandret kampbildet helt. Andre omgang var vi det beste laget og Sander ble spilt bakover. Med litt flaks hadde vi tatt poeng. Bra å klare å brette opp armene og kjøre en slik andre omgang. Topp innsats av alle.

Lørdag tok vi turen til Hamar og Ottestad var motstander. For første gang i år møtte vi et lag som vi var like som både i alder og fysikk. Vi tok ledelsen tidlig i omgangen med Tobias. Etter dette kladdet det litt og vi var vel heller ikke akkurat heldige med noen dommeravgjørelser en periode der. Ottestad utlignet på straffe. Med kort tid til pause setter Sondre inn Eidskogs andre etter bra gjennomspill fra Paul. Ledelse 1-2 til pause. Vi blir enige i pausa om å heve oss et par hakk og begynne å trampe til litt tøffere. Gjør noen bytter på laget og andreomgangen blir lik den vi hadde mot Sander. Synes vi har full kontroll og etter ti minutter blir Markus lagt i bakken og straffe. Paul setter den og etter målet spiller vi bra. Isak putter også en gang og sluttresultatet blir 1-4. Skal nevnes at i første omgang spilte to jenter på Ottestad som skulle på landslagsamling denne uka, og disse var veldig gode. Tør påstå at Ottestad ble svakere da disse to ble byttet ut. Igjen spiller vi en topp andre omgang og kunne hatt et par tre mål til.

Mål : Tobias, Sondre (Paul), Paul (straffe),Isak (Morten)

Bra fornøyde med vårsesongen. Vi har tre tap på 9 kamper og disse tapene er mot de tre lagene øverst på tabellen. En jevn og fin serie som passet bra til vårt nivå. Vi gleder oss til høsten.

Følg oss på Facebook

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift