G19 seier i Trysil

Trysil - Eidskog 1-2

Da det var mange forfall (igjen) til vårsesongens siste bortekamp, fikk vi overtalt Georg og stablet en fortsatt småsyk Carl Håkon på beina (ikke sparket en ball siden 14.mai) Og vi fikk med 5 guttespillere når vi reiste oppover. Dermed ble det et veldig ungt lag der kun 2 spillere ikke er første års junior eller guttespillere. Mens Trysil hadde mobilisert og hadde fult lag for omtrent første gang. Og Trysil er slettes ikke dårlige selv om de har hatt resultatene mot seg. Vi starter kampen helt ok og har et vist overtak men vi sliter i den siste delen frem mot mål, for selv om bana var grønn og fin var den veldig humpete og ujevn slik att det var vanskelig å få kontroll på ball og få til gode pasninger. Vi har et par gode skuddmuligheter rett utenfor og vi har flere muligheter der vi kommer til dødlinja inne i 5 meter, men misser i siste liten. Vi har også et bra forsøk på et hodestøt som går rett utenfor, men ballen vil ikke i mål, Trysil var veldig aggresive og fysiske i spillestilen og prøvde hele tiden å ødelegge rytmen i spillet vårt. Dermed står det 0-0 til pause.

i 2.omgang skal vi prøve å øke tempoet litt og få den forløsende scoringen. Vi har nok en gang flere skuddforsøk, men det blir litt slapt eller vi treffer ikke reint på ballen. Men det er alikevel slik vi får 1-0, Simen prøver ett skudd, men rett på keeper... men som må gi retur og den snapper MortenS opp som runder keeper og setter i mål. Vi har brukbar kontroll bakover og på kampen generelt og vi venter på scoring nummer 2, og vi får en kjempemulighet når MortenS og MortenF kombinerer og til slutt får MortenF ballen rett utenfor 5 meter på åpent mål, dessverre går avslutningen utenfor. Så på en corner til Trysil blir det litt klabb og babb og en klarering går rett til værs og Trysil gode og sterke spiss vinner en duell med keeper Tobias og 1-1. Da må vi igjen fremover og vi kombinerer fint på midten flere ganger og det er veldig nære att vi kommer helt igjennom, og så plutselig sitter det med 2-3 pasninger på få touch og vips så er MortenS igjennom alene og setter den kontrollert til 2-1. Rett etterpå er det nesten reprise men ei lang Trysil tå får avverget. De siste 10 minuttene av kampen legger vi opp til å kontrollere kampen inn og det klarer vi fint, selv med en forsvarsrekke der 3 av 4 var guttespiller i alderen 01/02. Meget bra jobbet gutter: Synes vi vinner fortjent og mange legger ned en meget god innsats der det kladder litt fremover på en dårlig bane så er det viktig å vinne krigen og duellene, og vi slipper ikke til så mange sjanser imot. Desto viktigere att vi har fokus og setter de sjansene vi får og i dag holdt det med 2.

Vil også rose G16 gutta litt ekstra, MortenF er som vanlig god hele kampen, første omgang som back og andre omgang som kant og meget løpsvillig. Paul jobber og sliter på midten og er rolig med ball og prøver hele tiden å være konstruktiv. Og Fredrik som nesten banens minste spilte 90 minutter som midtstopper mot spissen til Trysil som var banens største (spiller også på a-laget til Trysil) Det ble 90 minutter med fysisk slit, men synes du gjør en kjempejobb. Gjemund kommer inn på back i pausa og spiller siste 30 som midtstopper sammen med Fredrik, bruker farten og tør å gå i duell, løser sakene bra og det er absolutt en godkjent debut på juniorlaget av en 02 spiller! Lauritz (debuterte i forrige kamp) kommer inn på back i andre kamp på rad og gjør ting enkelt, bruker fysikken og har gode pasninger. Fortsett sånn gutter (husk dere spiller mot gutter som er både 2-3 og 4 år eldre)

Mål (assist): MortenS (Simen) MortenS (Didrik)

Laget: Tobias - MortenF, Fredrik, Carl Håkon (ut 60), Nicolai - Johan, Didrik, Jonas, Paul (ut 45), Simen (ut 60) - MortenS

Benk: Gjermund (inn 46), Laurtiz (inn 60), Georg (inn 60)

Dermed ente vi på 2.plass i serien, med 7 seiere og 2 tap. Vi var bedre på bortebane (med 4 seiere av 4 mulige og 15-2 i målforskjell), en på hjemmebane (med 3 seiere og 2 tap og 28-9 i målforskjell) og vi er ubeseiret på naturgress.

Nå er det ferietid, men vanlig trening mandag og onsdag denne uka (a-laget har siste kamp på lørdag) Så blir det trening mandag og torsdag i hele juli slik att de som ikke er bortreist kan trene, det blir trening for G16, G19 og a-lag samtidig og vi trenerne vil rullere på å lede treningene.

Følg oss på Facebook

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift