Seier over Trondheims Ørn

En scoring direkte fra corner av Andrine Tomter holdt til seier og tre poeng over Trondheims Ørn.

Bilde; Andrine Tomter sørget for kampens eneste scoring mot Trondheims Ørn.

Kampfakta Toppserien

Avaldsnes - Trondheims-Ørn 1-0 (1-0)

Avaldsnes Idrettssenter, sønd. 25. juni

Mål: 1-0 Andrine Tomter (31).

Dommer; Ørjan Vikene, SK Djerv 1919

Gult kort: Luana, Avaldsnes.

Tilskuere; 196

Laget: Katie Fraine, Ingrid Ryland, Andreia de Andrade (Hanna Dahl fra 75.), Daiane Santos, Andrine Tomter, Francielle Alberto, Chloe Logarzo, Meryll Abrahamsen (Cecilie Pedersen fra 62.), Luana Bertolucci, Emily Gielnik, (Synne Vatnem fra 88.) og Elise Thorsnes 6.

Seiersmålet kom etter 31 minutter, Andrine slår en corner som går gjennom hele feltet, treffer innsiden av stangen og går i mål. En meget god prestasjon av Drøbak jenta. I en rotete kamp tok vi en fortjent seier, og nok en gang brant vi mange store sjanser. Pauseledelsen på 1-0 kunne fort vært større, Elise Thorsnes spilte Emily Gielnik fri foran mål, men Emilys skudd strøk stolpen på feil side. I andre halvdel kunne både Elise Thorsnes, Cecilie Pedersen, Chole Logarzo fort økt ledelsen, men vi sliter med å omsette klare sjanser til mål. Det klarte heller ikke Hanna Dahl da hun fra kort hold skjøt like utenfor etter en flott pasning fra Cecilie Pedersen. I tilegg ble vi nok snytt for en soleklar straffe i andre omgang da Chloe Logarzo ble lagt ned i 16 meter feltet.

På en våt og tung bane ble det ingen stor fotballkamp, men hjemmelaget styrte det meste omtrent fra start til mål. Først i sluttminuttene maktet gjestene fra Trondheim å legge et vist press på oss i håp om en utligning. Men heldigvis klarte Avaldsnes jentene å ri av den stormen og sikre seg tre poeng. En seier som må betegnes som en sliteseier, og sannsynligvis bar begge lag preg av at dette var tredje kamp på syv dager.

Publikumsjuryen på Avaldsnes utropte Andreia de Andrade til hjemmelagets beste, forståeligt det da Andreia spiller med hjertet utenpå drakten. Andreia ble skadet tidlig i første omgang, men holdt ut til det gjenstod et kvarter. Prisen kunne også vært gitt til Luana Bertolucci eller Elise Thorsnes, men banens beste var nok Ørns keeper, Kristine Nøstemo som hindret Avaldsnes å vinne en større seier.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift