Kampreferat: Vigra - Hovdebygda

Endelig kom årets første seier i serien. Vigra vant fortjent 2-1 over Hovdebygda. Anders og Ole Kristian sto for målene.

Til denne kampen stilte vi med et sterkt mannskap, og vi spilte periodevis veldig bra fotball. Når ballen går på få touch, og vi unngår å miste ballen på upresise langpasninger fungerer vi godt sammen.

Vi spiller oss til mange gode sjanser i løpet av kampen, men vi er ikke flinke nok til å utnytte oss av sjansene. I første omgang har vi bommet på gode muligheter når Hovdebygda får målet sitt. Det er et innlegg fra helt ute på høyre sidelinje som på utrolig vis ender opp i motsatt kryss. Når dette skjer kan man fort tenke; "here we go again", men vi lot oss ikke affisere nevneverdig og vi fortsatte å presse Hovdebygda. Vi klarer likevel ikke å redusere før pause til tross for gode målsjanser.

Etter pause fortsetter vi der vi slapp og vi skaper målsjanser, men det skal litt magi til for å få hull på byllen. Vi får frispark et par meter utenfor sekstenmeteren, og Anders tar frisparket. Han klinker den like gjerne rett i mål hardt ute ved stolpen med strak vrist. Et herlig mål av Anders, som for øvrig er tilbake etter en god pause. Han gjorde en veldig god kamp, og man skulle ikke trodd at han siden nyttår bare har hatt sporadisk oppmøte på B-laget.

Etter dette skapes det sjanser til begge lag, og det handler om å score først. Vi skaper flere sjanser, og på en dødball fra høyre side er Ole Kristian først på ballen. Han header, keeper redder, men fra liggende posisjon klarer OK å få til en god avslutning som ender i mål. Et mål med mye vilje bak, og et veldig deilig mål.

Dette målet kommer på tampen av kampen, og etter dette handler det bare om å ikke slippe Hovdebygda til på flere sjanser. De får et friskark i god posisjon, men skyter i muren, og vi rir av det litt presset som Hovdebygda skaper mot slutten av kampen.

Endelig en seier, og det smakte veldig godt!!

Takk for kampen, HIL.

Neste kamp er borte mot Herd 2 på torsdag 29. juni klokken 18.15. Det vårsesongens siste kamp.

Følg oss på twitter

Følg oss på Facebook


Siden 2009 har tusenvis av frivillige lag og foreninger fått millioner av kroner direkte fra Norsk Tippings kunder gjennom Grasrotandelen. Vi trenger din støtte til vårt arbeid i lokalmiljøet for barn og unge!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift