G16-2 To tap

Pga. utsatt kamp måtte gutta spille kamp både mandag og tirsdag. På mandag gikk turen til Våler og kamp mot serielederen. Som vanlig så sover vi i starten av kampen og Våler scorer på et langskudd etter 3.min. I en jevnspilt 1.omg. hvor vi faktisk har bra kontroll bakover og mye bra passningspill så er det litt typisk at Tobias sitt frispark treffer innsiden av stanga og går ut, mens Våler scorer på en corner like før pause. Etter 5 min. i 2.omg. var kampen i prinsipp over, da hadde Våler scoret ytterligere 2 mål på corner. Deretter var kampen ganske jevnspilt og vi klarte å legge press på Våler på slutten. Men nærmere enn Isak`s skudd i tverrliggeren kom vi ikke. Skuffende at vi slipper inn tre mål på cornere, da vi faktisk har vært veldig gode på å ta ut motstanderne på dødballer hele våren. Ellers så var det en bra gjennomført kamp av gutta som får dårlig betalt for jobbinga og spillet.

Tirsdag kveld bar det i vei til Hamar og 9er kamp mot Hamar IL på Børstad kunstgress. Med Slåstad i mål og Jacob/Herman fra 03 så var gutta igjen klare til kamp. Eller...? Etter 1 min. får Hamar straffe (riktig dømt), som de blåser over. Dette blir en merkelig kamp hvor det skapes en haug med sjanser fra begge lag (mest fra Hamar), men det første målet i kampen scores av Eirik etter 27 min. og Hamar kvitterer like før pause. Så var det 2. omgang igjen da....Våler brukte 5 min. på å score to mål på oss, Hamar brukte 2!!! det første etter 7sekunder! Resten av kampen bar preg av at våre gutter var slitne og at motstanderen hadde en komfortabel ledelse. Det ble enorm strekk i begge lag og det ble dårlig med returløp. Det ble litt antydning til spenning da Herman scoret på et flott langskudd etter et kvarter, men i det 23.min scoret Hamar 5-2 og det ble kampens siste mål. Et greit resultat da kreftene ikke riktig rakk til. Bra kamp av Simen i mål og et positivt bidrag fra 03 gutta Herman og Jacob. Mål: Eirik og Herman (ingen assist)

Det som er gledelig med disse to kampene er å se at vi er mye nærmere motstanderene nå mtp. spill/sjanser enn vi var i de første kampene. Det som er synd er at vi ødelegger mulighetene for et godt resultat med dårlig konsentrasjon og slurv. Vi har vel snart satt norgesrekord i å slippe inn mål de første 5 min. av omgangene. På tross av dette så er det moro å se at gutta har "guts" og ikke gir opp.

Siste kamp på vårsesongen går mot Ridabu 2 på Magnor søndag 25/6 kl.15.00. Oppmøte kl.14.00

Følg oss på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift