Informasjon om jentehockey aktivitetene sesongen 17/18

Det er generelt stor aktivitet rundt jentehockey i Norge for tiden. Ishockeyforbund, Akershus ishockeykrets og Holmen Hockey prioriterer dette høyt. Mange tiltak er igangsatt for å bidra til at flere jenter ønsker å prøve ishockey og fortsette innen ishockeysporten. Vi ønsker å skape og gi et tilbud til jentene som fører til at flest mulig, lengst mulig og lokalt begynner og fortsetter med ishockey.

Per nå har Holmen Hockey flere aktive jentehockey spillere fordelt på de yngre lagene som vi håper alle forsetter neste sesong. Vi har også hatt jentedeltagere på hockeyskole sesongen 16/17 og nye jenter som har vært innom de jentehockey samlingene vi hadde sammen med de andre klubbene i Asker og Bærum forrige sesong. Vi håper alle hockeyskole jentene og fra jentesamlingene også ønsker å fortsette med hockey neste sesong! Fordi nå skal det skje mye gøy for jentene!

Tilbudet for neste sesong blir som følger:

  • Alle jentene kan fortsette (og begynne) å trenere med sine respektive mix-lag (U7,U8,U9,U10) slik som normalt. Dette innebærer 2 til 3 treninger i uken og spill i Akershus Krets sin miniputt serieturnering for U8, U9 og U10 lag.
  • Alle jentene U8 til U10 (+U7) 2011-2008 får en egen ekstra jentetrening til fast tid i uken alene med egen garderobe og egen del av isen. Det blir også en egen jentetrener som har ansvaret for denne treningen. Kommer tilbake med info om hvem dette blir så fort trenerkontrakt er signert med klubben. Denne treningen blir en svært viktig arena for å bygge garderobekultur, rekruttere med nye jente spillere/venninner som ønsker å prøve hockey, ha det gøy sammen på tvers av alderstrinnene og bygge et jentelag. Denne treningen skal også bidra til at de aller yngste jentene og jentene som normalt er mest på hockeyskole får en lavere terskel for å begynne på lag.
  • Det blir en egen U8-U10 jentelag serie for kun jentelag også i en utvidet Akershus krets (inkl. Oslo og Østfold), U7 jenter selvfølgelig også er velkomne! Vi har gleden å meddele at vi har meldt på et Holmen-Frisk U8-U10 jentelag i denne serien! Det vil bli arrangert 2 til 3 serieturneringsrunder i denne jenteserien på lik linje med miniputtserien for mix lag i Akershus. Her har klubben vedtatt at våre aktive jentespillere i aldersgruppen U8-U10 må prioritere spill i disse serierundene om det skulle bli kampkollisjoner med mix lagene sine serierunder. Det er viktig at alle står ved dette vedtaket, dette er svært viktig for å kunne bidra til at jentesatsningen lokalt og regionalt opprettholdes. Og at Holmen Hockey kan fortsette å bygge videre med mere jentesatsning de kommende sesonger og i fremtiden kunne ha flere jentelag i mange årskull på lik linje med dagens alle mix-lag.

Som nevnt er laget påmeldt som et Frisk-Holmen lag denne sesongen da vi ønsker å samarbeide og få med oss de to jentene som per nå holder til der. Per nå er det allerede meldt på 10 rene U8-U10 jentelag i denne serien slik at det kommer til å bli sikkerlig moro med kampene! Fra jentesamarbeidet i fjor i Asker og Bærum har også Jutul-Jar meldt på et eget U8-U10 jentelag i denne serien. Vi trenger minst 8+1 spiller eller flere i laget for å kunne stille til kamper, helst 10+1 eller flere.

Har dere spørsmål eller tilbakemeldinger svar gjerne på denne mail eller ta kontakt med Bjarne på tlf: 481 91 935.

Ønsker også at dere videreformidler denne informasjon til jenter dere vet har ishockey interesse! Bare send mailen videre og spre informasjonen. Vedr. oppstart så åpner all normal aktivitet i Holmen Hockey i August med treninger for mix-lagene og jentelaget. Jeg/trener kommer tilbake til høstens treningstid når de offentliggjøres for alle lag i klubben. Hockeyskole starter som normalt ikke før etter høstferie, det er også normalt og forståelig at mange av de aktive spillerne venter med oppstart til høstferien pga. andre aktiviteter. Vi håper så mange som mulig av jentene og nye jenter er å se i ishallen til høsten!

God sommer!

 

Facebook

Instagram

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift