Invitasjon til seniorgruppa i Batnfjord IL

Styret i Batnfjord idrettslag inviterer seniorgruppa til en hyggelig tur til Aker Stadion mandag 7. august.

Seniorgruppa gjør veldig mye godt frivillig arbeid for Batnfjord IL. På alle våre aktivitetsområder har vi seniorer som spiller en viktig rolle. Vi tror dette er en viktig verdi for idrettslaget, at flere generasjoner er engasjert. Det har aldri vært meningen at seniorgruppa - som gjerne er besteforeldregenerasjonen - skal ta det frivillige arbeidet fra foreldregenerasjonen. Seniorgruppa skal være et supplement, til gjensidig glede mellom generasjonene.

Vi setter pris på seniorene og ønsker å gjøre noe hyggelig for dem.

Derfor inviterer vi seniorgruppa i Batnfjord IL på tur til Aker stadion mandag 7. august.

Oppmøte ved klubbhuset kl 1545. Felles busstransport tur/retur. Omvisning på Aker stadion. Middag, dessert og kaffe. Under middagen tror vi dere får både gode historier og interessant informasjon fra Molde FK og andre miljøer i toppidrettsverden. Torbjørg "Tante" Haugen er vertskap på Aker stadion. Vi håper dere får en hyggelig ettermiddag!

For ordens skyld; styret har besluttet å spandere, så det er ingen egenbetaling. Invitasjonen formidles her, på hjemmesiden, og på facebook - derfor oppfordres det til å tipse aktuelle seniorer som ikke frekventerer sosiale medier om invitasjonen. Seniorgruppa er en løslig sammensatt gruppe, på siden av organisasjonskartet, uten noe forpliktende mannskapsliste. Vi er romslige og det må være opp til den enkelte å engasjere seg inn i seniorgruppa. Vi håper mange vil være med og at dere backer andre til å melde seg på. Velkommen!

Påmelding til osolenes@online.no, eller tlf 48025507, innen 1. august.  

Styret i Batnfjord IL

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift