Fotballakademiet med egen keepergruppe! TO PLASSER IGJEN

Det har vært stor interesse for et eget opplegg for keepere på Bjarg-Akademiet til høsten. Vi i Bjarg ønsker også å øke satsingen på denne gruppen.

Vi har nå fått til en avtale med A-lagets keepertrener Marius Haugland, som skal ha ansvar for denne gruppen. Disse plassene går altså ikke på bekostning av andre deltakere, men blir et tillegg til de plassene vi har.

Marius har mange år bak seg som keepertrener på seniornivå. Han har en lang karriere som keeper selv i flere lokale klubber. Han har også representert Norge på landslaget i sandfotball. De to siste årene har han hatt ansvaret for keeperne på helge-akademiet vi har hatt.

Keeperne vil ha to dager i uken sammen med Marius og en dag sammen med resten av Akademiet. Pris og betingelser er lik som for resten av deltakerne.

PÅMELDING

Vi har i denne omgang 10 plasser etter først-til-møllen prinsippet. Påmelding gjøres direkte på mail til fotballakademi@bjarg.net. Oppgi navn, fødselsdato, telefon og mail til foresatt.

Vi gjør oppmerksom på at Akademiet først og fremst er et tilbud til dem som viser stor interesse, og som ønsker å være med hele året for å ta del i en helhetlig utvikling. Det må ikke forveksles med en fotball fritidsordning. Snakk gjennom dette før dere melder dere på.

Vi ser frem til et spennende fotball-år!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift