Lyse blir hovedsponsor for bredden i Sandnes Ulf

Fra 2018 skal barn og ungdom i Sandnes Ulf spille med Lyse-logoen på brystet.

Fra 2018 skal barn og ungdom i Sandnes Ulf spille med Lyse-logoen på brystet. I tillegg blir Lyse sponsor og leverandør til kurs- og konferansesenteret i Sandnes Ulfs planlagte stadion. Den nye samarbeidsavtalen går over fem år.

- Lyse har vært med Sandnes Ulf i flere år allerede, og vi ønsker nå å forsterke samarbeidet ytterligere ved å løfte fram arbeidet som gjøres blant klubbens barn og unge som særlig vil få glede av denne avtalen, sier konserndirektør organisasjon Ove Jølbo i Lyse.

Vil løfte klubbens satsning på barn og unge

Sandnes Ulf har ca. 70 aldersbestemte lag i seriespill. Klubben aktiviserer 600 spillere og 120 trenere/lagledere. Den nye avtalen innebærer at alle disse skal spille med Lyse-logo på den lyseblå drakten. I tillegg er det satt av øremerkede midler til breddeprosjekter i klubben.

- Klubben er veldig stolt av å knytte til oss Lyse som ny hovedsamarbeidspartner i barne- og ungdomsavdelingen. Lyse, som er en fyrtårnsbedrift i regionen, viser tro på Sandnes Ulf og våre planer ved å plassere sin logo på hele breddeavdelingen.

Bidraget skal være med på å løfte klubben ytterligere et hakk på barne- og ungdomsfronten for jenter og gutter de neste fem årene, forteller Tom Rune Espedal, daglig leder i Sandnes Ulf.

Leverer til den nye storstuen

Sandnes Ulf går en spennende tid i møte, ikke minst når ny stadion skal realiseres. Arenaen bygges for utvidet bruk fra morgen til ettermiddag. Skoleungdom, klubbens spillere, spillere fra hele Sandnes, lag og organisasjoner skal bruke byens storstue til sine arrangement og kamper.

Lyse går inn som samarbeidspartner og leverandør til kurs- og konferansesenteret på det som skal bli Norges mest moderne arena.

- Vi er veldig glad for å presentere Lyse som en av hovedpartnerne på nytt stadion i Sandnes. Vi har inngått en 5-årig avtale hvor konferansedelen av stadion skal markedsføres som Lyse kurs-og konferansesenter, sier Tom Rune Espedal.

- Målsettingen er å bygge et moderne kurs- og konferansesenter hvor Lyses produkter og tjenester skal ligge til grunn for opplevelsen. Konferansesenteret skal benyttes både på dagtid for bedrifter og foreninger og selvsagt på kampdag, forteller Espedal videre.

Sandnes Ulf og Lyse ser frem til et bredt og spennende samarbeid.           

Økonomi

 
Medlemskontingent 2018
Ubetalt beløp: 80900
Ubetalt antall: 46
Betalt beløp: 1081900
Betalt antall: 602
 

Viktig info

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift