Notodden neste!

På søndag er det klart for ny bortekamp, denne gang mot Notodden!

Søndagens motstander var av mange tippet å kjempe helt i toppen av tabellen i årets sesong, men en dårlig start, spesielt på bortebane, gjør at de befinner seg på 8.plass med 11 poeng. På hjemmebane har de derimot vært veldig sterke, og bortsett fra tapet mot Egersund i andre serierunde har de full pott på hjemmebane. Sist hjemmekamp endte med en sterk 3-0 seier over Hødd, mens de forrige helg gikk på et knepent bortetap mot topplaget Nest Sotra.

For vår del var det tungt å tape på overtid mot Vard Haugesund forrige helg, men på mandag var det glemt og vi har hatt en god treningsuke og har god tro på at vi skal gjøre en god prestasjon og dermed få med oss poeng på søndag, helst alle tre.

Det er noen utfordringer i stallen, Engan, Skonnord og Hjelle er alle uaktuelle pga skade mens Bekkevold soner sin siste av de tre kampene han fikk i karantene.

I tillegg er både Nordeide, Lindgård og Lundal usikker på grunn av skade og en avgjørelse på om de blir med til Notodden blir ikke tatt før avreise søndag.

Wormdahl, som har vært skadet hele våren, har tatt en pause og flyttet hjem til Oslo, men håper å være tilbake til høsten, mens Vassnes har flyttet hjem til Bergen.

På den positive siden er både Sandvik og Vavik tilbake etter en periode med skader og er nå tilgjengelige for kamp igjen.

Heldigvis har vi en bred og sterk tropp, så uansett hvem som blir klare av de som er usikker på søndag, har Bjerkeset og Kammen flere å velge i både til å starte og være med i troppen.

Er du ikke i Notodden og ønsker å se kampen vises den på nett via Amedia sine aviser og Adressa. Har du ikke et abonnement hos noen av de anbefaler vi vår samarbeidspartner Arbeidets Rett! De har fortsatt tilbud å du får tilgang til alt innhold for kun kroner 5,- for 5 uker. Da kan du se alle kampene fra begge avdelingene i PostNordligaen, samt se kampene i opptak.

Vi oppdaterer som vanlig kampen på vår facebook og twitter!

Facebook

Støtt oss!

Lytt til Nardosangen

HER

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift