FORGLEMELSE eller SKANDALE.

Ingen fra klubben på forbundstinget.

Ingen fra klubben er påmeldt til forbundstinget i Fredrikstad, 16. - 18. juni. Her er det viktig å være til stede for å få med hva som rører seg i norsk hockey, også for at hockey-Norge får med seg at Skien er på kartet. Spesielt er det viktig nå som klubben skal satse på et yngre elite lag. Håper det er en forglemelse fra styret og ikke en valgt strategi. Har klubbens styre valgt å ikke delta/melde seg på så mener jeg det er en skandale.

----------------------------------------------

Forbundstinget

Det er hverken en forglemmelse eller en skandale at ingen fra klubben stiller på årets forbundsting. Skien ishockey har en kvote på 2 representanter til forbundstinget, og styret meldte på 2 delegater innen fristen for påmelding. Årets forbundsting avholdes første helgen i skoleferien, og det viste seg at det ikke var mulig for noen av styremedlemmene å delta denne helgen. Noen på grunn av jobb, og noen på grunn av at ferien allerede har startet. Vi måtte derfor melde tilbake til forbundet at vi ikke kunne stille.

Det er uforståelig for styret at forbundet velger å legge tinget til en helg hvor skoleferien allerede har startet. Styret har gitt tilbakemelding til forbundet om dette, og vi håper at neste forbundsting legges på et annet tidspunkt.

 

Hilsen

Knut Bråthen

Styreleder

----------------------------------------

Da bør kanskje styret i klubben undersøke om det er noen av klubbens medlemmer som kan stille på forbundstinget. Jeg har selv  deltatt på en rekke forbundsting og hadde selvfølgelig stilt opp hadde jeg blitt spurt.

Med hockehyhilsen

Helge R. Haugen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift